Andone, a treia "descălecare"

Ultima actualizare:

    Ioan Andone revine  pe iarba stadionului  Dinamo, acolo  unde a jucat şi  a antrenat o bună  parte a cariereiFOTO: Click!
Ioan Andone revine pe iarba stadionului Dinamo, acolo unde a jucat şi a antrenat o bună parte a cariereiFOTO: Click!

Anunţate de ceva vreme, schimbările de pe banca tehnică a formaţiei Dinamo au devenit realitate. Mircea Rednic nu şi-a mai prelungit contractul cu „câinii”, iar în locul lui va fi instalat, cel mai probabil, Ioan Andone.

Mircea Rednic şi-a pregătit plecarea de la echipă încă din iarnă, când a acordat un interviu în presa belgiană. Atunci, el spunea că are mai multe oferte de la echipe din acest campionat, dar că până la vară va rămâne la Dinamo. Cei care îl cunosc mai bine bănuiau că nu este, de fapt, decât o cale de a le atrage atenţia conducătorilor de la Dinamo că dacă nu îi renegociază contractul va pleca. Aceştia au iniţiat negocierile, în prima fază, dar cum nu s-a ajuns la un acord, au renunţat la ideea prelungirii înţelegerii.

„Nici nu m-am mai întâlnit cu conducerea lui Dinamo, e gata. Ce rost mai avea să ne întâlnim? Trebuia să ne întâlnim după meci, dacă nu au dat nici un semn am înţeles mesajul şi gata. A fost fiică-mea cu actele, s-au semnat, gata, contractul e reziliat de comun acord. Dar nu m-am mai întâlnit pentru că nu avea rost. Ei nu au mai dat nici un semn”, a declarat Mircea Rednic, ieri, pentru News.ro. Principalul favorit la preluarea funcţiei de antrenor la Dinamo este Ioan Andone. O legendă a clubului atât ca jucător cât şi ca antrenor, Andone a mai antrenat în două rânduri formaţia „alb-roşie”, cu care a cucerit un titlu de campion, trei Cupe ale României şi o Supercupă. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost Aktobe, din Kazakstan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net