Antrenor de Liga I cu salariu de divizia B

Ultima actualizare:

    Grigoraş încă nu  ştie dacă va pleca  de la Pandurii
Grigoraş încă nu ştie dacă va pleca de la Pandurii

Fotbaliştii de la Pandurii sunt sătui să aştepte de luni întregi banii cuveniţi, iar ultima măsură va face ca-n lot să rămână doar juniorii. Şefii au anunţat că cel mai mare salariu va fi de 2.000 de euro, iar cel mai scăzut de 500.

Pandurii sunt la şase puncte de play-off, dar echipa se va lupta să evite retrogradarea fiindcă la reluarea campionatului vor lipsi toate vedetele. Majoritatea jucătorilor vor să-şi rezilieze contractele şi inclusiv banca tehnică va cunoaşte schimbări. Încă antrenorul formaţiei din Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a anunţat la Digi Sport ce i-a transmis administratorul special, clubul fiind în insolvenţă. “M-a sunat înainte de Anul Nou, mi-a spus că s-a ajuns la o înţelegere cu cei din conducere şi se vor da salarii între 500 şi 2.000 de euro brut. Oferta pentru mine a fost de 800-900 de euro şi am zis că mă mai gândesc”, a explicat “Grig”. 

Acesta are, conform actelor, un salariu de 7.000 de euro pe lună. Totuşi, există varianta ca-n scurt timp Grigoraş să fie schimbat, cuplul Cârţu-Săndoi fiind favorit să preia funcţia. “O să le dea câte 400 de euro, că mai mult nu se poate. Aşa ar trebui. Mi se pare deplasat”, a comentat ironic antrenorul. 

Acesta susţine că nu se va despărţi de Pandurii: “Am vorbit cu şefii, am acceptat diminuarea contractului cu 30 la sută şi a rămas să ne întâlnim, să discutăm despre ceea ce putem face, despre viitorul echipei”. Încă nu se ştie când va avea loc această discuţie.

Cine pleacă în cantonament?


    Sânmărtean era  vedeta echipei
Sânmărtean era vedeta echipei

Luni, 9 ianuarie, cei de la Pandurii se vor reuni, urmând ca la data de 11 ianuarie să se deplaseze într-un stagiu de pregătire de două săptămâni în Turcia. Cum Sânmărtean a anunţat deja că nu va mai sta la echipă, iar Herea e şi el la un pas de despărţire, urmează ca Grigoraş să-şi completeze lotul cu unii de la echipa secundă. “Am vorbit cu doi-trei jucători şi le-am zis să vină, că au contract. Eu o să plec ultimul de aici…Vom vedea ce va fi, că dragoste cu sila nu se poate”, a anunţat tehnicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net