Noul coronavirus face tot mai multe victime, peste tot în lume, iar oamenii de sport nu sunt nici ei ocoliți. Federațiile de baschet și de fotbal din România au anunțat, cu tristețe, că antrenorii DINU PARASCHIVESCU (83 de ani) și FLORIN BUGAR (49 de ani) au decedat răpuși de COVID-19.


Într-un anunț postat pe site-ul frf.ro se precizează că „Florin Bugar a pierdut în această dimineață cea mai importantă luptă, cea cu viața, la vârsta de 49 ani! Antrenorul echipei naţionale U19 de fotbal feminin a României şi al echipei Piroş Security Arad, Florin Bugar, a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie. Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat şi cu encefalită de etiologie COVID. De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de băieţi şi fete a clubului CFR Timişoara, echipa Piroş Security Arad şi echipele naţionale de junioare ale României”.
Cu o zi înainte (miercuri, 21 octombrie), Federația Română de Baschet a postat pe pagina sa de Facebook un anunț în care precizează că „antrenorul de baschet DINU PARASCHIVESCU (83 de ani) a pierdut lupta cu noul coronavirus. După ce a fost internat în urmă cu trei zile, astăzi s-a stins din viață tehnicianul a cărui carieră s-a legat, mai bine de 30 de ani, de clubul Olimpia București. Cel care în ultimii ani era aproape nelipsit de la orice eveniment baschetbalistic găzduit de Arena de Baschet, va fi înmormântat mâine (n.r. - astăzi), 22 octombrie, la ora 12:30, la cimitirul Ghencea Civil. Dumnezeu să-l ierte!”.

 
 
Loading...