Antrenorul lui AC Milan îl apără pe Ciprian Tătărușanu, care a încasat 3 goluri la meciul cu AS Roma

Ultima actualizare:

    Ciprian Tătăruşan a debutat la AC MilanFoto: Guliver / GettyImages
Ciprian Tătăruşan a debutat la AC MilanFoto: Guliver / GettyImages

Lipsită de titularul Gianluigi Donnarumma, depistat pozitiv cu COVID-19, AC Milan l-a titularizat pe Ciprian Tătărușanu (34 de ani) pentru meciul de pe teren propriu, cu AS Roma. Internaționalul român a primit trei goluri, fiind vinovat la primul.

În minutul 14, la un corner executat de Pellegrini, Tătăruşanu a încercat să respingă, însă a trecut la o palmă pe sub balon, iar Dzeko a marcat cu capul golul de 1-1. Fostul portar al lui Lyon a rămas fără replică și la celelalte reușite ale Romei. În minutul 70, el a respins în faţă o minge şutată de Mkhitaryan, iar Bennacer l-a faultat în careul mic pe Pedro, încercând să degajeze balonul. După consultarea VAR, Veretout a executat penalty-ul. Apoi, în minutul 84, Ibrahimovic a deviat greşit o minge la un corner al oaspeţilor, iar Kumbulla a marcat lejer, în poarta goală, şi a stabilit scorul final, 3-3.Antrenor la AC Milan, Stefano Pioli l-a apărat pe Ciprian Tătăruşanu după meci: "Erorile fac parte din fotbal. La acel corner, a calculat greşit timpul de ieşire. Este un porar puternic, dar la debut se poate întâmpla orice. Vom analiza evoluţia individuală şi vom încerca să facem mai puţine greşeli, dar echipa a jucat bine. Avem puţin timp pentru antrenamente. Vom munci exclusiv pe baza partidei jucate şi o pregătim pe următoarea".Pe atac, de la AC Milan s-a remarcat Zlatan Ibrahimovic, care a reușit a treia „dublă” din această ediție de campionat după cele din meciurile cu Bologna (2-0, în 21 septembrie) și Inter (2-1, în 17 octombrie). Suedezul de 39 de ani a înscris în minutul 2, când a agățat o minge singur cu portarul Mirante, și 80, când a transformat un penalty. Al treilea gol a fost izbutit de Saelemaekers, în minutul 47. În ciuda egalului, AC Milan se menţine pe primul loc în clasamentul Seriei A, cu 13 puncte, fiind urmată de Napoli şi Sassuolo, fomaţia fundaşului Vald Chiricheş, fiecare având câte 11 puncte. AS Roma se află pe locul 9, cu 8 puncte, la egalitate cu Verona, care este pe 8.

AC Milan va disputa următorul meci joi, 29 octombrie, tot pe teren propriu, cu Sparta Praga, în etapa a doua din Liga Europa. 

Campionatul de fotbal al Italiei - Serie A

Etapa a 5-a

Sassuolo - Torino 3-3Atalanta - Sampdoria 1-3Genoa - Inter 0-2Lazio - Bologna 2-1Cagliari - Crotone 4-2Benevento - Napoli 1-2Parma - La Spezia 2-2Fiorentina - Udinese 3-2Juventus - Verona 1-1AC Milan - AS Roma 3-3

Clasament1. AC Milan 13 puncte2. Napoli 11 puncte3. Sassuolo 11 puncte4. Inter 10 puncte5. Juventus 9 puncte6. Sampdoria 9 puncte7. Atalanta 9 puncte8. Verona 8 puncte9. AS Roma 8 puncte10. Lazio 7 puncte11. Fiorentina 7 puncte12. Cagliari 7 puncte13. Benevento 6 puncte14. Spezia 5 puncte15. Parma 4 puncte16. Genoa 4 puncte17. Bologna 3 puncte18. Udinese 3 puncte19. Torino 1 punct20. Crotone 1 punct

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net