Constantin Budescu a fost învoit de Gigi Becali pentru meciul FCSB-ului cu Concordia pentru un motiv personal cam neacceptat de către antrenorul Nicolae Dică.


Mijlocaşul a fost naş de botez la Ploieşti, oraşul unde a crescut şi s-a format ca fotbalist şi unde, absolut normal, are foarte mulţi prieteni. Mai exact, a fost vorba despre un eveniment în lumea fotbalului petrolist şi la care, pe lângă Budescu şi soţia lui, au mai participat Laurenţiu Marinescu, Claudiu Tudor şi alţi foşti jucători ai "lupilor"! În timp ce Gnohere şi compania se chinuiau cu Chiajna, pe contul de Facebook al unuia dintre petrecăreţi a apărut o fotografie cu grupul zâmbitor şi cu Budescu având în braţe un copil. Interesant este că toţi cei din imagine s-au cununat şi botezat între ei, iar Budescu e cel mai cu dare de mână, el având un botez pe trimestru. În luna august, cel mai bun om al FCSB-ului din partida cu Hapoel Beer Sheva i-a creştinat fetiţa lui Junior Morais, colegul său de echipă.

Ambele evenimente s-au încheiat însă cu bine! Party-ul a fost pe cinste, iar FCSB a câştigat cu 2-1, iar Becali nu are motive să regrete că l-a învoit pe Budescu de la meci.

 
 
Loading...