Astra şi Botoşani, lovite de ghinion spre Europa

Ultima actualizare:

    Giurgiuvenii speră să se întoarcă din Scoţia cu un rezultat pozitiv
Giurgiuvenii speră să se întoarcă din Scoţia cu un rezultat pozitiv

Astra şi Botoşani se luptă cu Inverness, respectiv Legia Varşovia, în turul doi preliminar al Ligii Europa. Antrenorul “astralilor”, Şumudică, recunoscut pentru frica sa de a zbura cu avionul, a avut emoţii după ce cursa a fost decalată cu două ore, iar omologul lui de la Botoşani, Leo Grozavu, are probleme de lot.

Delegaţia din Giurgiu s-a deplasat ieri dimineaţă la Aeroportul Henri Coandă, la 12.00 urmând să decoleze spre Scoţia. Însă, greva controlorilor de trafic a dat planurile peste cap. Abia la ora 13.00 s-a încheiat protestul, moment în care fotbaliştii au aflat că tot atunci abia a aterizat aeronava ce-i va duce pe tărâm britanic. Astfel, au mai stat o oră pe holurile aerogării, iar Marius Şumudică “fierbea”.

Antrenorul evită să meargă cu avionul atunci când e posibil şi orice fel de probleme legate de un zbor îi dau palpitaţii. Pentru a se linişti în astfel de situaţii el foloseşte calmante. “Avem un zbor lung, de patru ore şi 20 de minute. Sper să fim în formă la ora jocului”, au spus oficialii Astrei. Pe lângă oboseală, românii vor trebui să facă faţă şi atmosferei incendiare, meciul cu Inverness (ora 21.45, netelevizat) urmând să se dispute cu casa închisă. De partea cealaltă, botoşănenii joacă împotriva Legiei Varşovia (ora 22.00, în direct la Digi Sport) şi pe lângă faptul că polonezii sunt un adversar de calibru, antrenorul Leo Grozavu are mari probleme de lot. Mulţi dintre oamenii de bază sunt accidentaţi sau suspendaţi, printre aceştia fiind Ngadeu, Acsinte sau Plămadă. “Speram să avem noroc la tragerea la sorţi, să picăm cu o echipă abordabilă. Poate suntem noi buturuga mică, aia de răstoarnă carul mare”, a încercat să pară optimist tehnicianul.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net