Astra, sponsorizată de Rapid

Ultima actualizare:

    Adversari pe teren, jucătorii celor două echipe se hidratează cu apa produsă de firma patronului RapiduluiFoto: Mediafax
Adversari pe teren, jucătorii celor două echipe se hidratează cu apa produsă de firma patronului RapiduluiFoto: Mediafax

„Astralii” şi rapidiştii se duelează după - amiază, fiecare având obiective diferite: primii visează la titlu, iar ceilalţi speră să evite retrogradarea. Cert e că la marginea terenului toţi vor bea aceeaşi apă.

Cu siguranţă, Valerii Moraru a câştigat notorietate de când s-a implicat în fotbal, dar mai ales firma sa a cunoscut dezvoltarea. E normal să ofere apa sa, Azuga, jucătorilor rapidişti, dar suporterii au sesizat un conflict de interese: aceeaşi marcă e servită şi de adversarii de la Astra, iar numele companiei tronează pe siteul oficial al trupei lui Ioan Niculae. Chiar dacă e vorba de un contract de sponsorizare, e clar că Moraru caută încontinuu celebritatea. El a încheiat astfel de înţelegeri şi cu Dinamo sau Chiajna, dar încercarea de a sponsoriza Viitorul lui Hagi a picat, „Regele” reclamând că moldoveanul a vrut să-l păcălească. „Îmi spunea să merg la Ligă, să ne bage bani în cont ca să facă el un împrumut la bancă...Cred că e un fariseu şi a încercat şi pe la alte cluburi tot felul de chestii, a avut o tentativă şi pe la echipa lui Hagi, dar el nu a vrut să se alăture lui Moraru”, a povestit mai demult regretatul Nae Manea.

Revine Niculae

Atacantul Daniel Niculae va putea evolua contra Astrei, el suportând până acum o suspendare de două etape după meciul cu Viitorul. „Nu am mai marcat de mult în Liga I şi e greu să promit un anumit număr de goluri, dar le pot promite suporterilor că eu şi colegii mei vom da totul pentru a învinge. Cel mai mult îmi doresc să nu retrogradăm”, a spus Nico.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net