Astra - Viitorul 1-2! Acuzaţii grave! "Numai nişte idioţi ar spune că a fost blat"!

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFoto Click!
Marius ȘumudicăFoto Click!

Astra a pierdut în faţa celor de la Viitorul, 1-2, şi trupa lui Hagi conduce clar play-off-ul. Giurgiuvenii au încheiat socotelile privind câştigarea titlului şi meciul e suspectat de blat.

La patru zile după ce Astra a învins Viitorul, la Ovidiu, în sferturile Cupei României, scor 3-1, puştii antrenaţi de Gheorghe Hagi şi-au luat revanşa, câştigând în campionat, scor 2-1 (D. Florea 39 / Chiţu 13, Săpunaru - autogol 20). Faptul că cele două rezultate au venit la un interval atât de scurt a dus la o variantă şocantă: Viitorul le-a dat meciul giurgiuvenilor în competiţia KO, primind la schimb punctele în Liga I, acolo unde e la şapte meciuri de câştigarea primului titlu din istoria clubului.

Acest scenariu urât a prins viaţă şi din cauza unor evenimente ciudate petrecute, luni seara, la Giurgiu.

Mai întâi, a fost prestaţia catastrofală a lui Săpunaru care, în primele 30 de minute, a lăsat impresia că a jucat la Viitorul. El a avut o intervenţie ciudată la primul gol al oaspeţilor, a marcat un autogol pentru 0-2 şi a provocat un penalty în minutul 30.

Apoi, partida Astra - Viitorul a furnizat o premieră pentru Liga I în 2017: trei penalty-uri ratate în acelaşi meci. Chiţu (31) şi Florinel Coman (37) au irosit cele două lovituri de la 11 metri pentru Viitorul, în timp ce Daniel Florea a trimis pe lângă de la punctul cu var pentru Astra (42).

După trei etape de play-off, Viitorul e lider cu 33 de puncte, în timp ce Astra e pe 6 cu 23 de puncte.

"Numai nişte idioţi pot să spună că Viitorul ne-a dat Cupa, iar noi am pierdut voit azi. Şi Barcelona mai pierde. Am jucat împotriva unei echipe bune. Avem un penalty pe care îl executăm ca Ronaldinho...fotbalul te pedepseşte. L-a aşteptat pe portar să plece şi a zis că o întoarce din gleznă. Dacă marcam din penalty, cred că învingeam. Viitorul e o echipă bună, le doresc baftă în continuare. A fost un meci extraordinar. Noi am ieşit din lupta pentru titlu, gata, ne canalizăm energia spre Cupă. Mai am o lună de antrenat în România, plec cu fruntea sus. Dar să vă spun ceva: arbitrajul românesc în momentul de faţă e mult sub jocurile practicate în play-off", a spus Marius Şumudică la Digi Sport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net