Au refuzat să iasă de la cabine!

Ultima actualizare:

    Negoiţă: «Protestul îi viza  pe Badea şi Săvulescu»
Negoiţă: «Protestul îi viza pe Badea şi Săvulescu»

Moment unic în istoria Ligii 1 înaintea meciului Iaşi – Dinamo (1-1)! Bucureştenii au amânat startul partidei cu 5 minute, pentru a-i forţa pe conducători să le achite salariile.

Jucătorii lui Dinamo sunt neplătiţi de cinci luni şi se gândesc la totul felul de strategii inedite pentru a-i forţa pe acţionari să plătească. La Iaşi, Dănciulescu şi compania au decis să poarte banderole albe în semn de prostest, dar şi să se lase aşteptaţi de gazde.

Meciul era programat să înceapă la ora 20.00, dar la fix pe teren nu era nimeni. Susţinuţi de staful tehnic, în frunte cu Dorinel Munteanu, "câinii" au decis în vestiar să nu intre pe teren la ora programată.

5 minute au rămas pe tunel, spre surprinderea tuturor. Protestul n-a putut fi prelungit pentru că atât e voie în regulament să întârzii un joc, fără să fii sancţionat cu înfrângerea la masa verde. În plus, dinamoviştii au jucat şi cu banderole albe.

Ionuţ Negoiţă, unul dintre acţionarii de la Dinamo a declarat pentru Click! că ştia de protest şi că va face tot ce va putea pentru a rezolva situaţia.

„Auzisem că vor protesta, pentru că eu am fost la Iaşi cu ei. N-avea rost să încerc să-i opresc. Ei au făcut asta nu pentru a-mi atrage mie atenţia, ci opiniei publice şi celorlalţi doi acţionari. Eu le-am promis că le voi da partea mea până de sărbători, dar nu pot să garantez pentru Badea şi Săvulescu. Sper să facă şi ei acelaşi lucru. Oricum, această formă de protest nu va mai exista la Dinamo", ne-a declarat Ionuţ Negoiţă.

Dinamo a luat cel mai rapid gol din sezon

CSMS a deschis scorul în partida cu Dinamo după doar 20 de secunde de joc, ceea ce reprezintă un adevărat record în materie. Marcatorul lui se numeşte Bogdan Straton, care a înscris cel mai rapid gol din acest sezon. Goluri în primul minut mai marcaseră în această stagiune doar Buga şi Dinu, de la Braşov, respectiv „U" Cluj, ambii în secunda 54.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net