Matias Morla, avocatul şi prietenul regretatului Diego Maradona, susţine că fiicele fostului star argentinian Dalma şi Giannina "l-au furat şi l-au abandonat în ultimii ani". Dezvăluirile vin pe fondul atacurilor din partea familiei lui Maradona, care îl consideră pe Morla responsabil pentru constituirea echipei medicale care l-a îngrijit pe fostul mare fotbalist în ultimele luni de viaţă.


Matias Morla spuen că nu are nimic să-și reproșeze în privința felului în care s-a îngrijit de Maradona în ultimii ani. "Dacă Diego s-ar trezi şi m-ar acuza de ceva este faptul că nu am avut grijă de Rocio Oliva (fosta parteneră a starului argentinian, n.r.). A iubit-o pe Rocio şi a luptat până la moarte cu Dalma şi Giannina, pentru că s-a simţit trădat şi furat. Eu sunt cel care a stat cu Maradona şapte ani şi am petrecut tot atâtea sărbători de Crăciun, iar el se uita la telefon şi nu-l suna nimeni", a spus Morla într-un interviu acordat canalului America, citat de Digisport.ro.

"Maradona a fost abandonat, a murit singur", a mai spus avocatul fostului decar al Argentinei. Morla a mai adăugat că "Diego nu a fost niciodată nebun", chiar dacă "întotdeauna a avut probleme cu dependenţele".

diego-maradona.jpg

diego maradona cu sapca
Diego Maradona a murit la 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani
foto: Getty Images

 

Matias Morla, despre Dalma şi Giannina Maradona: ”Le-am tăiat cărțile de credit”

Dalma şi Giannina Maradona îl consideră pe Morla responsabil pentru constituirea echipei medicale care l-a îngrijit pe Maradona în ultimele luni de viaţă.

"Dacă Maradona ar fi trăit, nu ar fi permis să mă atace. Înainte să moară, a spus că hoţii sunt ele. Fetele nu mă aveau la inimă, pentru că le-am tăiat cărţile de credit în iunie 2014. S-au luat la bătaie pentru că l-au jefuit", a insistat Morla.

Citește și:

Fiicele lui Diego Maradona, audiate în legătură cu moartea fotbalistului

Anchetă după moartea lui Diego Maradona

Neurochirurgul Leopoldo Luque şi psihiatra Agustina Cosachov au fost primii vizaţi de ancheta privind decesul lui Maradona, extinsă la un psiholog şi doi infirmieri (un bărbat şi o femeie), prezenţi alături de fostul mare jucător în ultimele zile ale vieţii sale, precum şi alte două persoane: coordonatorul acestor infirmieri şi un medic coordonator al spitalizării la domiciliu.

Procedura a fost declanşată după mărturiile celor trei fiice ale lui Maradona, Dalma, Giannina şi Jana, şi caută să determine o eventuală neglijenţă sau imprudenţă în tratamentele medicale administrate fostului decar al naţionalei.

Operat la începutul lunii noiembrie 2020 de un hematom la cap, campionul mondial din 1986 a decedat câteva săptămâni mai târziu, la 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani la reşedinţa sa din Tigre (Buenos Aires), din cauza "unui edem pulmonar acut secundar şi o insuficienţă cardiacă cronică".

Citește și:

Maradona, fotbalist de geniu cu o viață personală de coșmar: divorț, copil din flori, acuzații de violență

 
 
Loading...