Becali se bate cu Gâlcă pe Ivan

Ultima actualizare:

    Andrei Ivan este considerat cel mai promiţător atacant din campionatul românescFOTO: Sportpictures.eu
Andrei Ivan este considerat cel mai promiţător atacant din campionatul românescFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali s-a grăbit din nou să anunţe transferul lui Andrei Ivan, în aceeaşi strategie a lui de a forţa mâna jucătorului. De această dată s-a lovit însă de un refuz care l-a pus într-o situaţie penibilă, iar de vină e fostul antrenor al Stelei, Costel Gâlcă.

După cinci goluri la Craiova şi o selecţie, Andrei Ivan are în cap numai Barcelona şi vestul bogat. Oltenii vor să-l vândă pentru a-şi rezolva problemele financiare, dar atât clubul, cât şi jucătorul cer prea mulţi bani. Steaua a oferit două milioane de euro plus 20% dintr-un transfer ulterior şi lucrurile păreau rezolvate. Becali a făcut publică mutarea, necrezând că tupeistul atacant de 19 ani se poate opune.

Gebhart a avut cea mai bună perioadă la Stuttgart
Gebhart a avut cea mai bună perioadă la Stuttgart

Momit de Costel Gâlcă cu Primera Division, Ivan s-a ţinut însă tare şi i-a dat peste nas patronului Stelei într-un fel fără precedent. “Nu mă duc la nici o Steaua. Am zis şi eu şi tata. Vreau să plec în străinătate. Acolo îmi e locul”, a declarat Ivan, şocând pe toată lumea. Gigi Becali s-a supărat şi a spus că renunţă la el. “Ce pot să fac mai mult decât să ofer două milioane de euro pentru un puşti de 19 ani? Ce pot să fac dacă el nu vrea? Sunt oameni săraci (n.r. - familia lui Ivan). Vor să semneze pe bani mai mulţi, vor ce-i mai bine. Poate pleacă afară, dar nu poate juca acolo. Nici la Steaua n-ar fi fost titular. În străinătate o să rămână rezervă şi ajunge născut talent şi mort speranţă”. 

Până atunci, Espanyol vrea să suplimenteze oferta pentru Craiova şi speră ca Ivan să se urce curând în avionul de Barcelona. “Suntem în continuare interesaţi de Ivan. Nu am renunţat la el”, a declarat Costel Gâlcă, antrenorul lui Espanyol, pentru Mediafax. Prima ofertă a clubului spaniol pentru CSU Craiova a fost de două milioane de euro, sumă în care intra şi preţul împrumutului până la vară, adică 150.000 de euro. Clubul din Craiova a refuzat-o, cerând 3 milioane de euro plus 25% din suma unui transfer ulterior. Espanyol intenţionează însă să revină cu o ofertă îmbunătăţită: împrumut până la vară şi o sumă mai mare de două milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Vine Gebhart în locul său

Gigi Becali încearcă de o lună să îl ia pe atacant. Costel Gâlcă e decis să îl aducă la Espanyol pe român
Gigi Becali încearcă de o lună să îl ia pe atacant. Costel Gâlcă e decis să îl aducă la Espanyol pe român

Pentru că e puţin probabil ca Ivan să mai ajungă în Ghencea după această dispută verbală, Gigi Becali s-a orientat repede şi a accelerat negocierile cu germanul Timo Gebhart. “Neamţul a renunţat la 600.000 de euro, pe care trebuie să-i mai dea Nurnberg, şi va merge în cantonamentul echipei. Nu-l interesează banii, ci să se relanseze. Ia 5.000 de euro pe lună şi primă ca ceilalţi jucători. A cerut clauză de 1,5 milioane de euro ca să plece de aici”, a declarat patronul Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net