România mai are şanse minime de calificare la CM 2018 şi, în acest context, fiecare îşi doreşte nişte rezultate în aceste ultime jocuri care să servească propriilor interese.


Patronul lui FCSB speră în două dezastre ca să vină Hagi selecţioner. ”Din cauza antrenorului care este acolo, consider că este jignitor la adresa nației și a neamului și a fotbalului românesc! Nu mă mai uit la meciurile României, nu mă mai interesează. Vreau să luăm bătaie cu 7-0 ca să terminăm cu el! Vreau să mâncăm bătaie! Două bătăi tari vreau să luăm, ca să terminăm cu el. Altfel nu scăpam de el.

El este cea mai bună variantă de selecționer. Mai bun ca Hagi poate să fie cineva? A demonstrat-o, a câștigat campionatul cu o echipă de copii. Mai mult fotbal ca Hagi nu știe nimeni. Nu poate nimeni să reprezinte mai bine România decât Hagi. E dureros ce spun, dar vreau să mâncăm bătaie ca să scăpăm de Daum! El jignește poporul român, nația noastră, jignește prin agresivitatea lui. Se crede superior nouă, dar noi îi știm trecutul. Dacă așa am ajuns, vai de capul nostru! Când îl văd, dau pe alt program. Că el pregătește viitorul... Du-te în Germania și pregătește viitorul! De aia vreau să mâncăm bătaie 5-0 ca să nu mai pregătească el viitorul", a spus Becali pentru Sport.ro.

 
 
Loading...