Bilete la Steaua-Chelsea se pot cumpăra şi-n timpul meciului!

Ultima actualizare:

90 lei, adică 20 de euro, a costat cel mai ieftin bilet la Steaua – Chelsea (marţi seară, ora 21.45, TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1). Un preţ extrem de mare, dacă ne uităm la veniturile din România şi mai ales la cât câştigă oamenii de rând, cei care stau, de obicei, la peluză. Oficialii stelişti au crezut că aceşti oameni îşi permit să plătească 20 de euro fiecare ca să-l vadă pe Mourinho şi elevii săi. S-au înşelat amarnic, iar eşecul acestei „strategii“ a fost anunţat, luni seară, de Mihai Stoica.

Ce a spus?

„Ne aşteptăm la vreo 35.000 – 40.000 de spectatori în meciul cu Chelsea. Culmea e că s-au epuizat biletele mai scumpe, în timp ce la peluze şi sectoarele ieftine încă există destule la vânzare“, a spus Meme la Digi Sport.

De ce s-a ajuns aici?

Un bilet la peluze sau la „sectoarele ieftine“, în viziunea lui Stoica, a costat între 90 de lei şi 150 de lei! Deloc ieftin, dacă ne gândim că în aceste zone stau, de obicei, puşti, studenţi sau, în general, suporteri cu venituri mai mici. Există şi o explicaţie pentru faptul că s-au epuizat biletele pentru sectoarele mai scumpe. A devenit o tradiţie că la meciurile importante de pe „Arena Naţională“ să meargă foarte mulţi oameni cu bani, care nu sunt neapărat fani ai fotbalului. Ei vor să se afişeze la un eveniment important pentru a se lăuda, ulterior, cu asta pe Facebook şi pe alte reţele de socializare. De aceea, „Arena Naţională“ a dobândit un nume haios, „Mall Arena“, aluzie la cei care vizitează stadionul pentru a le spune prietenilor că „am fost şi eu acolo“, nu neapărat pentru a vedea partida. Publicul de „Mall Arena“ provine dintr-o categorie socială cu venituri mult mai mari şi îşi permite să ia bilete mai scumpe. Drept urmare, marţi seară, Steaua va avea parte de un public de „Mall Arena“, în timp ce adevăraţii ei fani vor sta în faţa televizoarelor. Preţul biletelor la Steaua – Chelsea Într-o încercare disperată de a mai umple stadionul, formaţia din Ghencea a anunţat că doritorii pot cumpăra bilete, inclusiv azi, între orele 11.00 – 22.00, de la casele „Arenei Naţionale“. Altfel spus, poţi să-ţi iei bilet şi la 15 minute după startul partidei! I

Iată preţurile:

Peluze: INELUL 3 - 90 LEI

INELUL 2 - 100 LEI

INELUL 1 - 110 LEI

Tribuna a II-a INELUL 3 - 150 LEI

INELUL 2 - 185 LEI

INELUL 1 - PERIFERIC - 300 LEI

INELUL 1 - MEDIAN - 320 LEI

INELUL 1 - CENTRAL - 375 LEI

Tribuna I INELUL 3 - 150 LEI

INELUL 2 - 185 LEI

VIP 3 - 450 LEI

VIP 2 - 500 LEI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net