«Bizonul» merge la rivali

Ultima actualizare:

    Gnohere era golgheterul dinamoviştilorFoto: sportpictures.eu
Gnohere era golgheterul dinamoviştilorFoto: sportpictures.eu

“Bizonul” nu s-a înţeles cu şefii dinamoviştilor asupra unui nou acord şi a fost trimis la echipa secundă. A anunţat că abia aşteaptă să părăsească fotbalul românesc, însă în realitate el are un precontract cu steliştii.

“O să-l dea Dinamo în iarnă. De ce să nu ia bani pe el? Nu pot spune mai multe, că nu e frumos. N-are rost să mai discutăm”, a dezvăluit ieri Gigi Becali în direct la Digi Sport. Astfel, patronul roş-albaştrilor a confirmat varianta transferului şi implicit spusele fostului preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

Aceasta a afirmat recent că “Bizonul” e acontat de cei din Ghencea, actele sunt făcute şi urmează ca data să fie trecută pe hârtie din iarnă. Afacerea nu s-a făcut acum fiindcă o mutare a lui Gnohere la rivala de moarte ar fi adâncit şi mai mult ruptura dintre galerie şi conducere.

Totuşi, până la iarnă, şefii vor avea “acoperire”: fanii nu ar mai fi atât de supăraţi pentru pierderea unuia care nu mai dădea randament şi era în lotul formaţiei secunde. Mai mult, “câinii” vor câştiga 400.000 de euro pentru un fotbalist adus gratis.

“Că a luat sau nu bani de la stelişti, că a discutat sau nu cu ei, sunt multe întrebări…Îl cred când spune că nu a vorbit cu ei, dar m-a deranjat atitudinea lui din meciul de la Mureş. A demonstrat că nu vrea la Dinamo”, a spus Ioan Andone, care nu uită că atacantul său a trimis pe lângă poartă din penalty.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net