Raporturile dintre atacantul Mario Balotelli (29 de ani) și clubul din Brescia nu sunt dintre cele mai bune. Iar gruparea italiană i-a interzis acestuia să intre în baza de pregătire.


Cum se află pe ultimul loc în Serie A, iar situația financiară nu se anunță deloc roză și în contextul pandemiei de COVID-19, Brescia vrea să-i dea papucii internaţionalului italian. Problema este că Super Mario este la finalul primul an de contract, având opțiunea de prelungire. Și că el s-a prezentat la antrenament, astăzi. Cu toate acestea, el nu a fost lăsat să intre în baza sportivă, deoarece clubul nu a primit certificatul medical care să ateste că nu mai are gastroenterită. 
Potrivit cotidianului italian ”Gazzetta dello Sport”, citat de lequipe.fr, Balotelli a trimis certificatul medical pe mail, luni seară, la ora 21.30, însă, fiind în afara orelor de program, Brescia nu l-a luat în considerare, susținând că n-a fost expediat la timp. 
La sfârșitul lunii mai, Mario Balotelli nu s-a prezentat la reluarea pregătirii de către Brescia. Autor a 5 goluri în 19 meciuri de Serie A, în ediția 2019/2020, el s-a antrenat pe terenul echipei sub 19 ani a grupării. De asemenea, el a fost criticat frecvent de preşedintele clubului Brescia, Massimo Cellino, pe care l-a nemulţumit randamentul jucătorului și i-a reproșat atitudinea copilărească.

 
 
Loading...