Răzvan Burleanu continuă aşa-zisele dezvăluiri compromiţătoare la adresa contracandidatului său la preşedinţia FRF, Ionuţ Lupescu, şi în ultimele încearcă să-l lege pe fostul fotbalist de afaceri necurate cu o agenţie de marketing importantă din România.


Cristi Iancu, administratorul Sport Evolution Group (SEG), pentru că despre ea este vorba, a răspuns printr-un comunicat dur la insinuările actualului şef de la Casa Fotbalului, conform căruia această firmă ar fi încasat patru milioane de euro de la FRF datorită unor favoruri făcute de "Kaizer". 

"Răzvan Burleanu continuă campania electorală pe seama partenerilor Federației, cărora chiar el le-a prelungit contractele. Acesta este răspunsul meu la noile acuzații șubrede ale celui care ne aducea laudatio în scris în 2014. Răzvan Burleanui ar trebui să fie preocupat cum să aducă bani pentru FRF, nu să îndepărteze sponsorii și finanțatorii, prin dezarhivarea și prezentarea tendențioasă a unor documente interne. Ce încredere vor mai avea firmele în Federație, dacă văd că, în funcție de un interes electoral, șeful insituției umblă la contracte și defăimează? Este un prejudiciu enorm pe care acest om îl aduce Federației. Nicio acuzație veche sau nouă a lui Răzvan Burleanu nu stă în picioare, dar nu voi continua în public dialogul cu acest blogger care distruge fotbalul românesc. 

Îl aștept în instanță să-și motiveze acolo toate afirmațiile și să plătească pentru dezinformări. Un singur lucru aș vrea să mai subliniez: dacă a constatat atâtea nereguli de ce nu a făcut timp de patru ani nicio plângere și de ce a continuat să lucreze cu noi, în mod repetat? Răzvan Burleanu foloseşte minciuna, defăimarea şi dezinformarea drept arme electorale",se spune în comunicatul semnat de Cristian Iancu, administratorul SEG.

 
 
Loading...