România are cinci puncte după trei jocuri disputate în grupa E şi e evident că suntem sub plan. Pentru a rămâne printre favoriţi, şapte puncte din nouă era obiectivul iniţial, dar nefiind atins trebuie să îndreptăm lucrurile pe parcurs.


Tricolorii sunt în spatele Muntenegrului şi Poloniei, care au câte şapte puncte, dar peste Danermarca, dezamăgirea acestor preliminarii până acum. Jovetic şi compania au câştigat cu 1-0 la Copenhaga şi validează puţin acel 1-1 obţinut cu noi la Cluj, de care am fost foarte dezamăgiţi în acel moment. De asemenea, Polonia a fost la un pas s-o gafeze rău cu Armenia, echipă pe care noi am călcat-o în picioare la Erevan. Leşii au jucat cu om în plus din minutul 30, dar au câştigat în minutul 90+5 prin golul lui Lewandowski. Astfel, lucrurile rămân complicate în grupă şi pe 11 noiembrie avem o singură soluţie contra Poloniei, pe Arena Naţională: victoria.

untitled.jpg

Situaţia în grupa României după trei etape
Foto Click!

La Campionatul Mondial din Rusia 2018 se califică direct câştigătoarele celor nouă grupe. Cele mai bune opt locuri doi vor fi împărţite în patru meciuri de baraj tur-retur, iar cel mai slab loc doi va fi eliminat.
 

 
 
Loading...