Ce echipă de 5 stele s-ar face din acționarii Doar Dinamo București!

Ultima actualizare:

    Rotariu si Stanciu sunt coechipieri in echipa virtuală Doar Dinamo BucureștiFOTO: Sportpictures.eu
Rotariu si Stanciu sunt coechipieri in echipa virtuală Doar Dinamo BucureștiFOTO: Sportpictures.eu

Programul ”Doar Dinamo Bucureşti” al Peluzei Cătălin Hâldan, de susţinere a ”câinilor”, atrage ca un magnet numele importante din fotbalul românesc. Ultimii sosiți, Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan, erau exact cei care lipseau pentru ca formația imaginară formată din acționarii fanilor dinamoviști să devină și mai puternică. Click! vă prezintă cum ar putea arăta aceasta.

Echipa acționarilor DDB i-ar putea avea în poartă fie pe Răzvan Lucescu, fie pe Cerniauskas. Primul nu a apărat niciodată la Dinamo în perioada senioratului (a fost junior al clubului până la 16 ani, după care a plecat la Sportul Studențesc), dar are un palmares mai bun decât al fostului dinamovist Cerniauskas, așa că îl vom titulariza pe el.

La nivelul fundașilor, bătălia pentru titularizare este foarte dificilă. Moți, D. Grigore, Nedelcearu, Radu Ștefan, Vojnovic și Mevlja sunt toți membri ai programului și ar avea loc în orice echipă din Liga 1. Vom prefera o formulă cu trei jucători pe linia de fund, deoarece nu avem nici un fundaș de bandă veritabil printre ei. Astfel, titularii noștri sunt Moți, Nedelcearu și Radu Ștefan.

Dacă ar putea fi transformată în realitate, linia de mijloc ar fi una dintre cele mai puternice din campionat. Ea îmbină trecutul cu prezentul, dar demonstrează și că între Dinamo și FCSB rivalitatea ar trebui să se oprească la poarta stadionului. Pentru că titular în această formație este Nicușor Stanciu, primul rival al ”câinilor” care a aderat la programul de salvare al dinamoviștilor. Lângă el, în linia de mijloc, îi mai putem regăsi pe Dorin Rotariu pe partea dreaptă, Ionuț Lupescu la închidere, Paul Anton în poziție centrală și pe Vlad Munteanu pe partea stângă. Stanciu, desigur, ar asigura legătura dintre mijlocași și atacanți, prin acțiunile sale caracteristice. În avanposturi avem doi atacanți pur-sânge, ambii foști dinamoviști cu acte în regulă: George Țucudean, golgheterul din ultimii ani ai campioanei, CFR Cluj, și Liviu Ganea, retras din activitate.

Antrenorii acestei echipe imaginare ar fi doi tehnicieni de mare valoare: Mircea Lucescu și fostul său elev de la Corvinul, Dinamo și echipa națională, Mircea Rednic.

Dar iată cum arată lotul lărgit al ”echipei” Doar Dinamo București: Portari: R. Lucescu, Cerniauskas. Fundași: Moți, D. Grigore, Nedelcearu, Radu Ștefan, Vojnovic, Mevlja. Mijlocași: Stanciu, Rotariu, Paul Anton, Lupescu, Curtean, Vlad Munteanu. Atacanți: Țucudean, Liviu Ganea. Antrenori: Mircea Lucescu, Mircea Rednic

Iar pentru că orice echipă are nevoie și de un conducător, acesta ar putea fi Cristian Borcea, fost acționar dinamovist timp de 17 ani. Potrivit paginii de Facebook al Peluzei Cătălin Hâldan, Borcea a fost convins de fiul lui, Patrick, să se înscrie în Programul DDB.

Echipa acționarilor DDB

R. Lucescu – Moți, Nedelcearu, Radu Ștefan – D. Rotariu, Lupescu, P. Anton, Stanciu, Vlad Munteanu – Țucudean, L. Ganea

Antrenori: M. Lucescu, D. Rednic

Rezerve: Cerniauskas, D. Grigore, Vojnovic, Mevlja, Curtean

Fanii vor să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță

Conform paginii oficiale a Peluzei Cătălin Hîldan, în acest moment, sunt înscriși în programul Doar Dinamo București 6.423 de membri. Cu ajutorul contribuțiilor lunare ale acestora (există două taxe anuale: una de acționar, de 48 de euro, și alta de Elită, de 1.948 de euro), suporterii au virat până acum în conturile clubului, de-a lungul timpului, nu mai puțin de 1.751.201 de lei, adică aproximativ 360.000 de euro, bani cu care s-au plătit atât salarii, cât și banii pentru licență. Acum, gruparea fanilor deține 10% din acțiunile clubului și intenționează să negocieze cu patronul Ionuț Negoiță cumpărarea pachetului majoritar, dacă nu se arată nici un alt doritor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net