CFR a ieşit din insolvenţă şi vrea titlul

Ultima actualizare:

    Deac este primul  nume important  care a anunţat că  va continua la CFR
Deac este primul nume important care a anunţat că va continua la CFR

CFR Cluj a avut un moment de cădere după retragerea fostului patron, care a culminat în 2014 cu intrarea clubului în insolvenţă. Având în faţă exemplele Rapid, “U” Cluj sau Petrolul, nimeni nu credea că ardelenii îşi vor mai reveni vreodată. Au făcut-o însă, chiar cu doi ani mai devreme, şi vor din nou performanţă!

Administrarea judiciară era programată pentru perioada 2014-2019, dar echipa de jurişti a ardelenilor a rezolvat litigiile cu creditorii în timp record şi ieri s-a produs bomba. Cu o zi înainte de termenul limită la care se putea ieşi din insolvenţă pentru a avea voie în cupele europene din 2018, CFR a primit şi hârtia oficială de la tribunal. Clujenii sunt acum curaţi ca lacrima, deşi în urmă rămân mulţi păgubiţi, printre care şi foşti jucători ca Vasile Maftei şi Felice Piccolo, care nici acum nu se pot împăca cu gândul că au pierdut sute de miii de euro pe proceduri judiciare greu de înţeles. Aşa spune însă legea din România şi nu se mai poate face nimic!

“Judecătoarea s-a pronunţat în şedinţă publică şi am ieşit din insolvenţă. Era o situaţie normală, anormal e ce s-a întâmplat înainte. Înainte de 10 martie nu mai existau creditori, nu mai exista masă credală. S-a făcut dreptate şi am ieşit şi la timp, pentru că trebuia să ieşim până pe 31 mai”, a spus bucuros preşedintele Iuliu Mureşan.

Asftel, echipa care a câştigat 9 trofee în ultimii 10 ani anunţă un nou început şi ţinte supreme: titlul şi grupele Ligii Campionilor, unde a mai fost de trei ori. “Am făcut deja patru transferuri şi mai avem nişte jucători în vizor. Luăm şi tineri de naţionala sub 21 de ani. Deac e al nostru şi aşa va rămâne, la fel ca şi antrenorul Vasile Miriuţă”, a spus şeful ardelenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net