Chiajna s-a salvat, dar e acuzată de blat

Ultima actualizare:

    Chiajna va juca  şi sezonul următor  în Liga 1
Chiajna va juca şi sezonul următor în Liga 1

Chiajna a învins pe Voluntari, 1-0, şi profitând de remiza bănăţenilor, plus eşecul Pandurilor cu Botoşani, a rămas încă un sezon în primul eşalon. Partida a fost suspectă fiindcă trupa lui Niculescu e mult mai valoroasă. Timişoara va juca barajul cu UTA, iar Tg. Mureş şi Pandurii au retrogradat în liga secundă.

  • FC Voluntari – Chiajna, 0-1. Meciul s-a jucat pe teren neutru, la Piteşti, şi cu câteva zile înainte, ceilalţi implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării simţeau că va fi trucat. Oficialul Pandurilor, Marin Condescu, a dezvăluit chiar că jucătorii Chiajnei se lăudau în cercuri restrânse că jocul e deja câştigat. A avut dreptate, Grădinaru a înscris unicul gol, unul  ce avea să fie decisiv. „S-a jucat pe teren, nu în culise”, s-a scuzat antrenorul Voluntariului, Claudiu Niculescu, deşi trupa sa e net superioară, obţinând şi Cupa României. “Echipa mai bună a scăpat de retrogradare”, s-a lăudat Alexa.
  • Gaz Metan – Poli Timişoara, 2-2. Formaţia de pe Bega a ajuns la barajul pentru menţinerea în Liga I, acolo unde o va întâlni pe rivala UTA. Timişorenii au urmărit pe telefoane finalul celorlalte jocuri, dar şi ei au fost ironici la adresa ilfovenilor. “Toţi care joacă la pariuri au zis că bate Chiajna şi noi pierdem. Chiajna este într-o formă deosebită, bate tot ce prinde în cale. Cred că şi pe Real Madrid o bate”, a spus tehnicianul timişorenilor, Ionuţ Popa.
  • FC Botoşani – Pandurii, 2-1. Gorjenii au pierdut primind un gol în minutul 90+4, însă şi ei au tunat în privinţa Chiajnei. “Să nu fim luaţi de proşti. Stau şi mă gândesc cum o echipă ca Voluntari, câştigătoarea Cupei României, a pierdut contra Chiajnei, pe care noi am bătut-o şi acasă şi-n deplasare. Mă cutremur”, a spus antrenorul Stoican.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net