Britanicul Mark Clattenburg a demonstrat că nu este doar cel mai bun arbitru al Europei în acest moment, ci şi unul dintre cei mai nonconformişti.


Centralul din Durham a avut un an extraordinar, UEFA delegându-l să fluiere cele mai tari meciuri ale sezonului: finala Ligii Campionilor şi finala Campionatului European. A avut prestaţii impecabile atât în Real - Ateltico, pe San Siro din Milano, cât şi la Franţa - Portugalia, pe Stade de France din Saint Dennis, iar asta l-a făcut mândru nevoie mare. Ca să nu uite niciodată de aceste performanţe senzaţionale pentru el, electricianul de meserie devenit arbitru şi-a tatuat pe braţul stâng trofeele ambelor finale şi siglele competiţiei. Totul s-a întâmplat în Benalmaden, o staţiune luxoasă din regiunea Andalucia, Spania, acolo unde se află un celebru studio de tatuaje şi piercinguri.

mark_clattenburg_at_mick_mahon_tattoo.jpg

Clattenburg s-a fotografiat cu domnişoara de la Mick Mahon Tattoo, cea responsabilă cu operele de artă de braţul arbitrului
Foto: Facebook

Pentru Clattenburg urmează un nou sezon de Premier League, care va începe săptămâna viitoare, dar şi meciuri de arbitrat în Liga Campionilor şi preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

ap_695585591347.jpg

Mark Clattenburg, în acţiune la fiala Campionatului European din Franţa
Foto: AP
 
 
Loading...