Copos: «Sora mea a visat cai albi şi am câştigat»

Ultima actualizare:
Ruladă
Ruladă

Patronului Rapidului, George Copos, n-a avut nicio emoţie în privinţa rezultatului partidei cu Slask Wroclaw. Şi asta pentru că în noaptea dinaintea jocului, sora lui, Mariţa, a avut un vis prevestitor şi i-a transmis acestuia că giuleştenii vor câştiga cu siguranţă.

În goana după banii din Liga Europa, Copos a recurs la toate metodele posibile pentru ca Rapid să scoată un rezultat bun în Polonia.

Patronul a surprins pe toată lumea când a ajuns la Wroclaw alături de Mariţa, sora lui cea mare. Femeia, în vârstă de aproximativ 60 de ani, e recunoscută ca fiind o persoană deosebită, care are vise prevestitoare.

Nu de puţine ori i-a transmis fratelui ei ce va face echipa în meciurile importante, iar fostul vicepremier a căpătat mare încredere în „premoniţiile” ei. Aşa s-a întâmplat şi acum, la meciul din Europa League.

„Mariţa e o persoană deosebită şi o femeie credincioasă. În noaptea dinaintea meciului a visat cai albi, care alergau, ceea ce a fost un semn bun pentru noi. Am câştigat după ce am fost conduşi. De multe ori avea revelaţii cu ce echipament va juca echipa şi de foarte multe ori nimerea”, a spus Copos în exclusivitate pentru Click!.

În cărţile de interpretare a viselor, caii reprezintă un semn foarte bun. Dacă visul e despre cai alergând, atunci se spune că toate planurile se vor îndeplini. Dacă aceşti cai sunt şi albi, ca în premoniţia surorii lui Copos, ei prevestesc un eveniment ce aduce bucurii.

A făcut ruladă cu numele ei

George Copos este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. În 1990, patronul Rapidului a deschis Ana Pan, o reţea de patiserii, pe care a dezvoltat-o cu ajutorul soţiei, Cristiana, şi a Mariţei.


    Ruladă
Ruladă

„Am adus-o pe Mariţa în Bucureşti pentru a mă ajuta, iar acum produsele făcute după reţetele ei sunt cel mai bine vândute. E o gospodină deosebită, iar reţetele sunt unice. A făcut o ruladă care-i poartă numele”, a mai spus Copos. Preparatul culinar este cu nucă şi mac, cântăreşte 430 de grame şi costă 40 de lei.

Mai citeşte:

Fetiţa lui George Copos, botezată într-o biserică din Tărtăşeşti - FOTO

Amanta lui Copos îşi botează astăzi fetiţa

Amanta lui Copos, păzită de cumnat

Copos: "Nu cred că Burcă poate să intre direct titular"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net