Cornel Dinu rămâne la Dinamo!

Ultima actualizare:

    Cornel Dinu
Cornel Dinu

Şefii i-au prelungit contractul lui Cornel Dinu, acordul expirând ieri. "Mister" va fi în acte administrator delegat, dar rolul său va fi de consilier pe probleme tehnice pentru Negoiţă şi Anghelache. Totuşi, Dinu nu are voie să mai critice jucătorii roş-albi, aşa cum o făcea în trecut.

"Continuăm colaborarea cu Cornel Dinu. Va fi, practic, consilierul meu și al domnului Anghelache pentru meciuri și jucători. Ne va prezenta punctul dumnealui de vedere, pe baza experienței vaste pe care o are.", a declarat Ionuț Negoiţă la Digi Sport.

"Am discutat și despre critici. Cred că o critică constructivă se face în familie. Sunt binevenite, fiindcă numai așa putem progresa, dar în cadru restrâns, nu în mod public. Nici nu ne așteptăm și nici nu ne dorim laude nemeritate. Trebuie să acceptăm cu toții situația dată, fiindcă domnul Cornel Dinu știe foarte bine ce înseamnă Dinamo și ce a fost aici în ultimii cinci ani, știe și ce eforturi s-au făcut.", a mai spus acţionarul dinamovist.

"Nu cred că unor jucători de 18, 20 sau 22 de ani le poate face bine o critică din partea unei asemenea personalități a lui Dinamo. Dimpotrivă, cred că îi poate timora.", a fost concluzia lui Negoiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net