Dinamo își schimbă antrenorii, dar năravul ba. Chiar dacă Gigi Mulțescu a fost înlocuit pe banca tehnică de fostul selecționer Cosmin Contra, nu s-a văzut nici o diferență în bine în prestația echipei. Din contră.


Dinamo a pierdut cu 1-0 în deplasare, cu Chindia Târgoviște, singura echipă pe care o întrecuseră în trecuta ediție a campionatului și coșmarul ”câinilor” pare să reînceapă. Aflat la debutul celui de-al doilea mandat la ”alb-roșii” Contra a răbufnit după meci: ”Nu a mers nimic. Jucătorii trebuie să se trezeasacă, să-şi dea seama că sunt la Dinamo şi nu sunt la altă echipă. Avem mult de muncă şi cei care nu vor dori să schimbe Dinamo în bine vor fi înlăturaţi, vor pleca de la echipă şi vom face o echipă cu jucători care îşi doresc să facă mai mult şi să dea mai mult pe teren”, a declarat ”Guriță”. Acesta a adus în discuție și suporterii, față de care fotbaliștii au mari datorii: ”Dacă jucătorii nu înţeleg că pentru suporterii ăştia merită tot efortul şi tot sacrificiul ca rezultatele să vină la Dinamo, atunci avem o mare problemă. Nu ne ridicăm şi nu ne-am ridicat, aici mă consider şi eu vinovat, nu ne-am ridicat în ultimii trei ani la înălţimea suporterilor. Avem o datorie morală faţă de ei şi sper ca jucătorii să înţeleagă lucrul acesta şi cei care nu vor înţelege lucrul ăsta vor pleca de la echipă”, a mai spus fostul selecționer.

Primele mișcări în lotul dinamoviștilor încep deja să fie făcute. După legitimarea lui Adam Nemec și a lui Janusz Gol, care a și debutat luni seară, se pregătește achiziționarea câtorva fotbaliști spanioli cu vechi state de servicii în primele două ligi. Așa cum a declarat Cosmin Contra înaintea partidei de la Ploiești, cu Chindia, este vorba de doi fundași spanioli. Unul dintre ei este Isma Lopez, un fundaș stânga cu 60 de meciuri în LaLiga, iar celălalt un fundaș dreapta al cărui nume nu a fost dezvăluit.

 
 
Loading...