Costel Gâlcă e cu spatele la zid

Ultima actualizare:

    Fostul stelist Arlauskis a primit trei goluri de la RonaldoFoto: AP
Fostul stelist Arlauskis a primit trei goluri de la RonaldoFoto: AP

Avalanşa de goluri primită pe „Santiago Bernabeu” i-ar putea fi fatală tehnicianului român. De-acum înainte, Costel Gâlcă nu mai are voie să facă nici un pas greşit.

„Costelino” a avut parte de o seară de coşmar pe terenul Realului, care i-a administrat lui Espanyol un „set la zero” (6-0). Dincolo de eşecul usturător contra echipei lui Cristiano Ronaldo (portughezul a dat trei din cele şase goluri), mai grav e că trupa lui Gâlcă a ajuns la o serie de opt meciuri fără victorie şi a alunecat serios în clasament, la doar două puncte de locurile retrogradabile. Ca urmare, patronul chinez care a pus recent mâna pe clubul din Barcelona se întreabă dacă nu cumva e nevoie de o schimbare de antrenor. De altfel, presa spaniolă vorbeşte despre un ultimatum adresat românului, care va fi dat afară dacă nu câştigă următorul meci, programat lunea viitoare, acasă, cu Real Sociedad. „Eu sunt singurul vinovat. Trebuie să uităm rapid meciul de la Madrid şi să ne concentrăm pentru cel cu Sociedad. E ca o finală!”, a spus Costel Gâlcă, parcă simţind faptul că îi fuge pământul de sub picioare.

Costel Gâlcă a luat o decizie riscantă titularizându-l pe Giedrius Arlauskis contra Realului, la doar câteva zile după ce lituanianul a fost adus de la Watford. Împotriva maşinii de goluri a Realului, „Arla” n-a avut replică, dar nici nu poate fi acuzat de vreo eroare gravă. „L-am folosit pe Arlauskis pentru că am încredere în el”, le-a răspuns Gâlcă celor care l-au întrebat de ce l-a trimis atât de repede pe bancă pe titularul postului de până acum, Pau Lopez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net