Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, dar e cu siguranţă şi unuyl dintre cei mai antipatici.


Goana sa după cifre îl face să doboare recorduri, să câştige Baloane de Aur, dar îl scoate de la inimile fanilor care preferă încă o doză de romantism şi de fair-play în fotbal. Iar portughezul începe să arate din ce în ce mai puţine astfel de calităţi. Iar în partida cu Getafe, câştigat de madrileni cu 4-1, a fost de-a dreptul penibil. La golul de 2-0, marcat de Benzema, în loc să meargă să-l felicite pe francez sau să se bucure pentru că Real îşi mărea avantajul, Ronaldo se certa cu arbitrul pentru că nu acordase penalty. Asta pentru că penalty-ul ar fi fost executat şi probabil transformat de el, iar golul ar fi trecut din zestrea lui Benzema, în cea a lui. Faza a fost surprinsă de toate camerele video şi mulţi fani de la stadion l-au huiduit pe Ronaldo pentru această atitudine nedemnă. În tot acest timp, portughezul e tot mai puţin decisiv pentru echipa sa, şi în această victorie meciul rezolvându-l Benzema şi Bale, el înscriind golul 4, adică ultimul şi cel mai puţin important.

Cristiano Ronaldo e atât de fiert pe cifre deoarece, cu doar 10 goluri, e abia pe locul cinci în clasamentul golgheterilor în acest sezon de Primera, în spatele lui Neymar, Suarez, Aggiretxe şi Aduriz. CR7 are însă până acum 235 de goluri marcate în campionat în şase ani şi jumătate de când e la Real Madrid.

 
 
Loading...