Dan Alexa: "E mai important să salvăm clubul decât să ne salvăm de la retrogradare"

Ultima actualizare:

    Dan Alexa a fost lovit cu pumnul de Anamaria ProdanFoto: Arhiva Click!
Dan Alexa a fost lovit cu pumnul de Anamaria ProdanFoto: Arhiva Click!

Antrenorul celor de la ASA Târgu Mureş, Dan Alexa, a explicat cât de gravă e situaţia financiară a echipei. Mureşenii au bătut Chiajna, 2-1, dar vor rămâne fără trei puncte, sancţiune dictată din cauza restanţelor.

"Este importantă victoria. Au lipsit 6 jucători importanţi. Am avut momente bune. Am avut şansă la acel penalty ratat de Cristescu. Ne-au presat în repriza a doua. Am speculat contraatacurile şi am câştigat. Orice punct e bun. Mă bucur mult pentru punctele de azi.

Eram ultima clasată şi ni se vor lua alte 3 puncte în această săpămână. Dar asta nu este vina noastră şi a jucătorilor. Nu pot decât să îi felicit că trec peste probleme. Mai important decât salvarea de la retrogradare e salvarea clubului. Cei din conducere fac eforturi.

Eu sper să obţin cât de multe puncte pot. E o mare provocare să antrenez ASA în condiţiile astea. Nu ştiu cine va mai rămâne în retur. M-am specializat la echipe cu mari probleme. Cred că am început să mă obişnuiesc cu astfel de pobleme", a spus antrenorul Dan Alexa la Digi Sport.

"Le-am transmis celor din conducere, dacă nu se rezolvă problemele o să plec. Am de luat 11 salarii, de când am venit, din ianuarie. Dacă nu rezolvă problemele săptămâna asta, ne punem la masă și reziliem contractul. Eu trăiesc din banii pe care i-am avut de la Steaua și cam atât, că la Steaua am avut un salariu destul de bun, și din ce am mai avut strâns.

Nu cred că se va retrage echipa, cred că se vor găsi resurse pentru a termina campionatul în picioare. Dacă din iarnă se vor rezolva problemele cu banii și se va aproba planul de reorganizare și bugetul de la primărie există și șanse de salvare", a spus jucătorul Gabi Matei.

"În decembrie o să tragem linie să vedem ce o să fie, sper din tot sufletul să se rezolve problemele de la club, dar nu depinde de noi. Dacă se rezolvă, mă mai gândesc, dacă nu se rezolvă îți dai seama că e foarte greu să rămână jucătorii mai importanți. Nu sunt cu banii la zi, dar nu am problemele pe care le au jucătorii mai vechi, din păcate. Pentru minear fi greu să trăiesc cum o fac anumiți colegi, toată lumea are nevoie de bani de acasă", a spus şi Mingote.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net