Dan Petrescu a revenit cu victoria preferată: 1-0

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

Dan Petrescu a revenit cu victorie la CFR Cluj și echipa lui a făcut un pas mare către al doilea titlu consecutiv de campioană. La finalul partidei cu Astra, spiritele s-au încins, jucătorii fiind la un pas de bătaie.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0 în fața Astrei Giurgiu, după golul marcat de Bordeianu, în minutul 60. Revenit din China săptămâna trecută, ”Bursucul” a demonstrat că nu și-a schimbat deloc stilul de a gândi o partidă, astfel că a înregistrat al șaptelea succes cu 1-0 în cele 38 de meciuri în care i-a condus pe ardeleni de-a lungul carierei. Tensiunea apropierii finalului de campionat s-a simțit și la nivelul vestiarului, la final jucători și oficiali ai gazdelor acuzându-i pe giurgiveni că sâmbătă seară și-au ”dat viața” pe teren contra lor, în vreme ce în etapa trecută, în meciul suspect pierdut cu 2-0 în fața FCSB, ”au stat capră”, după cum s-au exprimat ei. Puțin a lipsit ca diferendul să se încheie cu câteva lovituri.

Presiunea a fost resimțită și de Dan Petrescu. Antrenorul clujenilor a declarat la finalul partidei: ”A fost mai mare presiunea decât la meciul cu Viitorul, când am câştigat campionatul. Nimeni nu se aştepta să revin la CFR Cluj, după cinci victorii. Am venit într-un moment foarte bun şi s-a simţit şi la băieţi. Le-am transmis că tot ei vor face diferenţa, pentru că eu am venit, dar eu nu joc. Astra a arătat mai bine în primele 20 de minute, după care l-am trecut pe Ioniţă al doilea vârf, iar în momentul în care a intrat Moutinho am arătat mult mai bine”, a spus Dan Petrescu la Telekom Sport. Tehnicianul a vorbit și accidentarea lui Țucudean, accidentat de aproape trei săptămâni. ”Lotul nu mai e aşa mare ca anul trecut, am pierdut ceva jucători, plus accidentările lui Ţucudean şi Culio. Sperăm ca măcar unul dintre ei să joace la Craiova, iar Ţucudean să revină în returul de play-off. Nu va juca în turul de play-off, nici cu Craiova şi nici cu Steaua”, a mai spus fostul internațional român.

De la Astra a lipsit în continuare Alibec. Antrenorul Costel Enache l-a apărat spunând că vedeta echipei nu s-a refăcut după accidentare, deși se pare că nu ar fi vrut să intre pe teren în semn de protest faţă de restanţele salariale din cadrul echipei. ”Denis vine după o accidentare care l-a ţinut mult departe. El iubeşte prea mult fotbalul, n-ar face abatere de la a juca fotbal”, a afirmat Costel Enache la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net