Semieșecul (0-0) suferit de CFR Cluj, pe teren propriu, nu i-a picat deloc bine lui Dan Petrescu. Mai ales că este al doilea din acest an competițional, după cel cu Sepsi. Antrenorul campioanei s-a declarat nemulțumit îndeosebi de evoluția atacantului Billel Omrani, despre care a lăsat să se înțeleagă că ar trebui să-şi caute altă formaţie.


La câteva minute după partida cu formația care a terminat pe ultimul loc ediția trecută de campionat, Dan Petrescu a spus: „Păun a adus un plus, Omrani nu, din păcate, dar el n-a adus tot anul plusul pe care îl aşteptăm. Ştiam acest lucru. Cred că a venit timpul să găsească altceva pentru că aici parcă nu-şi mai găseşte ritmul”.
Declarația a fost făcută la doar câteva zile după ce îl titularizase în partida din Suedia, cu Djurgarden (1-0), în turul 3 preliminar al Ligii Europa. „Băieții au fost mulțumiți de evoluția lui Omrani. A avut doi adversari puternici. Nu a jucat de mult timp titular. A fost accidentat, dar eu l-am văzut foarte motivat zilele acestea. De asta l-am băgat”, spunea tehnicianul, atunci. După doar câteva zile, Petrescu a revenit asupra acestei teme: „L-am văzut bine înainte de meciul din Suedia. L-am băgat, mi-a plăcut la meciul din Suedia. Azi (n.r. - duminică) nu mi-a plăcut deloc cum a intrat. Păun a intrat excelent. Dintre toţi jucătorii care au intrat, Păun a fost foarte bun, dar prea puţin pentru a câştiga un meci de fotbal. Ai nevoie de mai mult ca să câştigi un meci de fotbal”, a declarat Dan Petrescu, la Digi Sport.
Fost jucător la Olympique de Marseille (2010-2016), Billel Omrani a venit la CFR Cluj în 2016, iar de atunci a disputat 140 de partide și a marcat 37 de goluri pentru această formație.  
CFR Cluj va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 19.30, pe teren propriu, meciul cu KuPS Kuopio (Finlanda), în Play-Off-ul Ligii Europa. Confruntarea va fi arbitrată de croatul Ivan Bebek, care va fi ajutat de compatrioții săi, Goran Pataki şi Bojan Zobenica.

 
 
Loading...