Şedinţa de luni a Comisiei Tehnice din cadrul FRF l-a lăsat rece pe Christoph Daum. Din Germania, acolo unde s-a dus să urmărească nişte meciuri la finalul săptămânii trecute, selecţionerul şi-a anunţat intenţia clară de a discuta doar cu Răzvan Burleanu termenii în care se va despărţi de naţionala României.


„Miercuri voi avea o discuţie cu preşedintele şi vom clarifica totul, Comisia Tehnică nu are puterea de a lua decizii. Va decide doar preşedintele Federaţiei, după ce se va consulta cu mine şi cu cei din Comitetul Executiv”, a precizat Daum într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Bild. „Miercuri sau joi ar trebui să ajungem la un acord. Vom găsi o soluţie potrivită pentru toată lumea”, a adăugat tehnicianul german.

Ar putea ajunge la Anderlecht

Aflat sub contract cu FRF până la finalul anului 2017, Christoph Daum solicită plata salariului până în luna decembrie, adică aproximativ 200.000 de euro. Cum plecarea lui Daum de la cârma tricolorilor e iminentă, antrenorul de 63 de ani a început deja să-şi caute un alt loc de muncă.

16-17-sport-img_035.jpg

Neamţul ar putea să-l antreneze pe Chipciu la Anderlecht

 

Astfel, se pare că mai multe echipe din Belgia, inclusiv Anderlecht (unde joacă românii Stanciu şi Chipciu), ar fi dispuse să apeleze la serviciile lui Christoph Daum. De asemenea, neamţul ar fi în cărţi pentru  preluarea naţionalei Austriei.

 
 
Loading...