David Beckham îşi face echipă de fotbal la Miami

Ultima actualizare:

    David Beckham a lansat noua echipa din MiamiFOTO: Guliver/ GettyImage
David Beckham a lansat noua echipa din MiamiFOTO: Guliver/ GettyImage

David Beckham s-a retras din activitate de cinci ani, dar numele lui reprezintă un magnet pentru iubitorii fotbalului şi pentru marii sponsori. Iar de acest lucru s-a convins toată lumea după ce englezul a făcut un anunţ istoric.

Fostul internaţional englez David Beckham (42 de ani) a anunţat, luni, înfiinţarea echipei Miami Beckham United, care va juca în MLS (liga nord-americană de fotbal). Echipa va evolua începând din 2020 în campionatul american lui toată lumea are mari aşteptări de la ea. Conform lui Beckham, deja mai mulţi jucători importanţi l-au contactat pentru a evolua la nou înfiinţata formaţie, care va fi cea de-a 25-a din MLS, care este un campionat de unde nu se retrogradează.

Anunţul lui David Beckham este surprinzător numai la prima vedere. În 2007, fostul internaţional englez a primit dreptul, după transferul său la Los Angeles Galaxy, de a crea o franciză la preţ redus (25 de milioane de dolari, faţă de 150 de milioane în prezent), ca recompensă pentru expunerea mediatică fără precedent pe care a oferit-o unui campionat mai puţin reputat. El a jucat 5 ani la Galaxy, pentru care a jucat 118 meciuri, a marcat 20 de goluri şi a cucerit două titluri de campion, în 2011 şi 2012. El s-a retras din activitate în 2013, de la Paris Saint Germain.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net