Dinamo s-a transformat din cățel în dulău

Ultima actualizare:

    Dinamo a devenit o pretendentă la play-offFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo a devenit o pretendentă la play-offFOTO: Sportpictures.eu

Toată lumea, fie că era vorba de fani sau de rivali, a așteptat meciul pe care Dinamo l-a disputant la Mediaș. Pentru că toți vroiau să îi vadă la lucru pe stranierii aduși de prin Spania de Cosmin Contra. Și prestația lor ne face să credem că a apărut o nouă pretendentă măcar la podiumul Ligii 1.

Ca o mașinărie diesel, mai greoaie la start, dar foarte puternică pe parcusul călătoriei, așa a părut Dinamo pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Cu 7 jucători străini în primul 11 și cu alți doi intrați după pauză, trupa lui Cosmin Contra a defilat în fief-ul ardelenilor, impunându-se cu scorul de 3-1. Columbianul Gonzales a deschis scorul cu un şut la colţul lung, după o pasă de la Camara, apoi Sorescu a făcut 2-0 după ce a trimis în plasă mingea ratată în primă fază din 11 metri. În minutul 83, spaniolul Camara a demonstrat că are școala Barcelonei, ”executându-l” pe portarul Buzbuchi cu un șut la colțul lung. La final, antrenorul Cosmin Contra a fost mulțumit pentruprima fată de la revenirea la Dinamo: ”Am jucat bine tot meciul, dar în prima repriză nu am avut inspiraţia în ultimii 25-30 de metri. în a doua parte, intrarea lui Borja ne-a adus plusul de care aveam nevoie. Per ansamblu, sunt mulţumit de băieţi, vreau să-i felicit, sper ca prin această victorie să ne descătuşăm, mai avem mult de muncă. Play-off-ul este un obiectiv clar pentru Dinamo, victoria asta e bună, de moral, dar mai avem de muncă. Sper ca băieţii să înţeleagă că suntem la Dinamo şi trebuie să jucăm fiecare meci bine de la început”, a declarat Contra după meci.

Desemnat omul meciului, după un gol și o pasă decisivă, spaniolul Juan Camara a explicat ce l-a făcut să vină în România, în afara salariului de 30.000 de euro, desigur. ”A fost un joc în care echipa a muncit mult. Sunt foarte fericit pentru primul meu gol la echipă și bucuros pentru prima victorie a echipă. Mi s-a prezentat un proiect câștigător, astăzi a fost prima victorie. Aveam poftă de joc și așa m-au convins să vin aici. Aveam colegi care au jucat aici. Am urmărit puțin fotbalul românesc, dar acum urmăresc din ce în ce mai mult pentru că sunt interesat de ce se întâmplă în prima ligă din România. Astăzi am demonstrat că merităm să fim sus”, a spus ibericul care are și un meci în echipa mare a Barcelonei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net