Dinamo a obținut duminică o victorie mare în lupta pentru evitarea retrogradării. ”Câinii” s-au impus cu scorul de 2-1 la Ovidiu, cu Viitorul Constanța.


Dinamo a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti este al doilea succes consecutiv, după cel obţinut în urmă cu trei zile în faţa echipei FC Voluntari (2-0)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Morsay ’62 şi Albentosa ’73. Pentru gazde a înscris Jo Santos, în minutul 88.

Jucătorii dinamovişti au promisă de către suporterii-acţionari pentru victoria la acest joc o primă de 15.000 de euro, această fiind primul bonus pe care îl iau în acest campionat.

Dinamo s-a apropiat la doar un punct de Viitorul, care ocupă locul 14 și e la două de FC Voluntari, care se află pe 13, primul loc care asigură salvarea.

Prin victoriile obținute duminică la Giurgiu și Voluntari, Poli Iași (scor 2-1), respectiv FC Hermannstadt (scor 1-0) sunt lipite de dinamoviști, deci lupta pentru evitarea locurilor direct retrogradabile este încă una foarte învinsă. Mai ales dacă luăm în calcul faptul că în următoarele două runde Dinamo va juca și cu Poli Iași și cu FC Hermannstadt.

 
 
Loading...