Dinamo a avut un meci de coşmar cu CFR Cluj şi nu doar din cauza rezultatului final, scor 0-2, ci şi pentru că a încheiat partida cu patru eliminaţi, jucătorii Feussi, Matei şi Filip şi antrenorul Mircea Rednic.


Cu toţii s-au prezentat în faţa Comisiei de Disciplină, dar doar doi şi-au aflat pedeapsa, Rednic şi omul cu flegma, Matei, urmând să aştepte până vineri. Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după ce a fost audiat la Comisia de Disciplină a FRF, că nu există motive de suspendare a sa în urma eliminării de la meciul cu CFR Cluj. ”Am cerut şi audierea arbitrului. Scrie doar de protest (n.r. - în raportul de arbitraj). Eu ştiu ce i-am spus şi nu am de ce să fiu suspendat. I-am spus «De ce mă trimiţi în tribune, te-am înjurat, te-am bruscat?» Proteste, ce înţelegi prin proteste? Pe ei nu poate să-i deranjeze nimeni, ei tot timpul au dreptate", a declarat Rednic la ieşirea din sediul LPF.

Jucătorii dinamovişti Patrice Feussi şi Steliano Filip, eliminaţi în meciul cu CFR Cluj, disputat luni, au fost suspendaţi un joc şi penalizaţi cu câte 740 de lei de Comsia de Disciplină a FRF. Feussi şi Filip au fost eliminaţi după ce au primit câte două cartonaşe galbene, în timp ce Matei, al cărui caz va fi analizat vinery, a fost eliminat direct pentru că a scuipat înspre un adversar.

Loading...