Roş-albii s-au calificat în semifinalele Cupei României şi sunt aproape de a încasa potul prevăzut în contract.


Chiar dacă în campionat trupa din „Ştefan cel Mare" nu străluceşte, în schimb elevii lui Flavius Stoican au şansa de a evolua în cupele europene, iar traseul cel mai uşor ar fi câştigarea Cupei României.

Astfel, pentru a ajunge pe acestă cale în Europa, mai ales că sezonul trecut nu au reuşit, jucătorii au specificat în acordurile cu clubul bonusuri substanţiale, în unele cazuri însemnând salariul pe cinci luni.

„Cupa este unul dintre obiectivele noastre şi jucătorii au trecută suma în contract, fiecare urmând să primească 15.000 de euro dacă vom obţine acest trofeu. Vreau să-mi ia banii", a anunţat acţionarul Negoiţă. Totuşi, pentru a ajunge în semifinale, „câinii" i-au pierdut pe Durimel şi Grecu. Cei doi sunt accidentaţi şi nu vor mai putea juca în acest an.

În meciul cu Pandurii, căpitanul Cosmin Matei a fost schimbat în minutul 67 al partidei, dar jucătorul a avut o ieşire nervoasă, înjurând spre direcţia băncii tehnice. „Vom avea mâine (n.r.-azi) o şedinţă în care vom analiza partida cu Pandurii, atât din punct de vedere al jocului cât şi al disciplinei. A fost o problemă la nivelul băncii tehnice şi ei o vor rezolva. Stoican va decide în cazul lui Matei", a spus preşedintele Anghelache. 

Loading...
Citeste tot despre: