Dinu «Vamă» face revoluţie la Dinamo

Ultima actualizare:

    Bilinski este golgheterul  lui Dinamo
Bilinski este golgheterul lui Dinamo

Era lui Daniel Stanciu în “Groapă” s-a încheiat destul de repede şi colegul său din platoul Digi Sport este cel care ocupă acum “tronul” alb-roşu. După Rapid, Astra şi FC Braşov, Dinu Gheorghe ajunge în sfârşit preşedinte la prima sa dragoste, Dinamo, care vrea să fie şi ultima.

Până să ajungă însă la pensie, cel poreclit “Vamă” mai bagă o fisă, pentru că vrea să iasă din scenă învingător. Tras puţin pe linie moartă după despărţirea de Astra, analistul TV are din nou pâinea şi cuţitul la un club de tradiţie din România. Prezentarea oficială de ieri a fost destul de seacă, multe platitudini fiind spuse atât de noul angajat, cât şi de patronul Ionuţ Negoiţă.

“Este o zi importantă în viaţa  mea şi nu sunt doar vorbe. Acum a sosit momentul să vin în această funcţie la Dinamo. Pentru mine nu este o provocare, vreau să fie ultimul club la care să lucrez în fotbalul românesc. Vreau, atunci când voi pleca, să plec cu ceva. Mi-aş dori să jucăm în Champions League. Reconstrucţia trebuie să înceapă de la Dinamo - Steaua. Vreau să las semn la Dinamo, adică să iau trofee”, a spus cel care a văzut primul meci de fotbal din viaţă chiar în Ştefan cel Mare.

De fapt, planurile lui Dinu Gheorghe sunt radicale, ştiut fiind faptul că acesta este ahtiat după control şi nu lucrează decât cu oamenii lui. Astfel, chiar dacă momentan spune altceva, la finalul campionatului, dacă nu chiar mai devreme, Flavius Stoican dispare din post şi în locul lui se încearcă aducerea lui Răzvan Lucescu. Acesta nu se va califica în Liga Europa cu Xanthi şi grecii nu par decişi să-i prelungească înţelegerea.

Apoi, doi dintre jucătorii lui favoriţi, Filipe Teixeira, pe care l-a adus şi la Rapid, dar şi noua revelaţie, Florin Cernat, sunt ţintele principale în materie de jucători.

Ionuţ Negoiţă: «Dinu Gheorghe are contract pe trei ani!»

Ionuţ Negoiţă, artizanul schimbării de cadre de la Dinamo, a declarat că nu i-a luat foarte mult să-l convingă pe Dinu Gheorghe să accepte propunerea sa şi i-a oferit acestuia un termen contractual fix.

“E un proces de reconstrucţie care durează. Ca urmare, am decis să fac această schimbare. Sunt convins că venirea domnului Dinu Gheorghe va fi un plus pentru Dinamo, om cu foarte multă experienţă. Îi urez succes. Nu mi-a luat mult să-l conving, pentru că dânsul dorea să vină la Dinamo. Sper că va rămâne 2-3 ani, să ne îndeplinim toate obiectivele”, a spus finanţatorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net