După ce au scăpat de rușinea secolului, fotbaliștii FCSB vor fi amendați

Ultima actualizare:

    Formația din Hunedoara a avut în poartă un portar de 16 aniFOTO: Sportpictures.eu
Formația din Hunedoara a avut în poartă un portar de 16 aniFOTO: Sportpictures.eu

FCSB a fost foarte aproape de a trăi cea mai mare umilință din istorie. La Hunedoara, urmașa Corvinului a revenit de la 0-3 la 3-3 și doar experiența superioară a bucureștenilor a făcut ca aceștia să se impună în prelungiri cu 5-3. Totuși, antrenorul lor, Edi Iordănescu, a anunțat măsuri dure.

După ce i-a trecut glonțul pe la ureche în fața unei echipe de liga a treia, tehnicianul FCSB a avut cel mai dur discurs de când a început această activitate: ”E o calificare şi rămâne o calificare, însă lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum mi-aş fi dorit. Aş împărţi jocul în două momente, până în minutul 60 şi după. Până în minutul 60 am arătat că putem fi competitivi, putem fi concentraţi, putem fi responsabili, am arătat că facem ceea ce trebuie şi că putem să fim maturi şi eficienţi în joc. După minutul 60, am ieşit rampă cu o mentalitate pe care eu nu o am mai văzut-o, pe care nu pot să o diger şi nu pot să o accept. Este impardonabil! Ce s-a întâmplat azi, va costa, pentru că echipa va suporta, vor plăti cu toţii, eu nu accept aşa ceva şi nu tolerez”, a declarat tehnicianul.

Iordănescu a mai spus: ”Nu am explicaţii. Când ai 3-0 cu  echipă care este în momentul de faţă în eşalonul al treilea... În minutul 60, dacă îţi pleacă antrenorul de pe bancă, trebuie să ai maturitatea şi responsabilitatea să securizezi rezultatul. Este adevărat că în final au spălat un pic din situaţie, dar pentru mine lucrurile sunt clare şi nu vor rămâne aşa. Jucătorii vor plăti financiar, vor suporta consecinţele, pentru că eu am venit şi mi-am luat un angajament. Eu le ţin spatele mereu, eu sunt cel care mi-asum mereu responsabilitatea şi care ia deciziile, ei trebuie să demonstreze că reprezintă un club cu tradiţie în urmă, că au în spate o sumedenie de suporteri şi asta te obligă. Cine nu poate să ducă presiunea, atunci înseamnă că nu-şi găseşte locul aici. Sper să fie un accident şi sper ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple”, a declarat Iordănescu după meciul de coșmar al carierei lui de până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net