Tehnicianul ceh Dusan Uhrin va antrena echipa Gaz Metan Mediaș, în locul lui Edward Iordănescu, a anunţat preşedintele clubului, Ioan Mărginean.


Întrebat la Digi Sport dacă Dusan Uhrin vine la Mediaş, Mărginean a răspuns: ”Eu am convingerea că da. În mod normal toată lumea îşi ia nişte precauţii suplimentare, respectiv mi se pare normal să aibă două teste ca să poată să intre în contact cu echipa. Am reziliat pe cale amiabilă cu staff-ul lui Edi, astăzi au semnat actele. Echipa are staff tehnic, are un program pe care domnul Uhrin îl va comunica pentru săptămâna ce urmează, să pregătim meciul de la Astra, de luni”.

Ultima oară, Uhrin a antrenat formaţia Dinamo, din luna august a anului trecut până la 9 martie. El nu a reușit să-i ducă pe ”câini” în play-off și nici începutul de play-out nu i-a fost favorabil, așa că a fost nevoit să plece de la echipă. În afara dinamoviștilor, cehul a mai antrenat două echipe în țară: pe Poli Timişoara, în două rânduri (2007-2008, 2010-2011), şi pe CFR Cluj (2009).

 
 
Loading...