E război între Steaua şi Dinamo. "Câinii" vor să-l fure pe Marica

Ultima actualizare:

    Atacantul în vârstă de 30 de ani e disputat de ambele rivale din Capitală, dar roş-albaştrii par mai aproape să-i obţină semnătura în ciuda trecutului de "câine" al lui MaricaFoto Click!
Atacantul în vârstă de 30 de ani e disputat de ambele rivale din Capitală, dar roş-albaştrii par mai aproape să-i obţină semnătura în ciuda trecutului de "câine" al lui MaricaFoto Click!

Dinamo şi Steaua se vor război de cel puţin patru ori în această primăvară, iar lupta psihologică şi de sabotare a început deja. "Câinii" vor să-l fure Stelei pe Ciprian Marica, produs dat fotbalului de Ştefan cel Mare, dar care pare să fi uitat de unde a plecat şi e acum mai aproape de Ghencea.

Şefii lui Dinamo au făcut o ofertă pentru atacantul naţionalei, dar acesta n-a dat încă un răspuns.  ”Cu Ciprian am vorbit înainte de Sărbători. Să vă spun istoricul. Am vorbit înainte de Sărbători. Dorința lui expresă era să evolueze în străinătate. După Sărbători, am văzut că a început să discute cu cei de la Steaua, apoi a plecat în Spania, să discute cu cei de la Getafe. De dimineață, după ora 8, m-a sunat Mister Dinu, să mă întrebe ce se întâmplă cu Getafe. Am luat legătura cu el astăzi, am vorbit cu el, i-am transmis mai departe oferta. Din câte știu eu, are ofertă foarte bună de la Steaua. El nu mi-a spus absolut nimic ce dorește, i-am zis eu ce putem să-i oferim noi, posibilitățile noastre. El are ofertă foarte bună de la Steaua și, până la urmă, el e singurul care poate să-și decidă viitorul.

Din punctul meu de vedere, mi-aș dori pentru el să rămână în Spania. Dar acolo e în plin campionat, iar la ceea ce își dorește el, eu cred că are nevoie mai întâi de o pregătire foarte bună de iarnă, mai ales că vine după o perioadă de inactivitate. De aceea, o echipă din România se mulează perfect pe ceea ce-și dorește el. Din păcate, el nu e foarte încântat de revenirea în România, dar asta are nevoie el în acest moment. O pregătire de iarnă cu o echipă din România. Are însă o ofertă nu bună, ci foarte bună de la Steaua”, a declarat Dănciulescu.

Becali: "Ce să facă el la Dinamo? El vrea în Liga Campionilor!"

Steaua a replicat însă prin chiar patronul Gigi Becali, care a răspuns în locul fotbalistului la oferta lui Dinamo, bineînţeles, în batjocură. Nu cred... N-are ce să caute acolo. El vrea să joace în Liga Campionilor. E posibil să se ducă la Dinamo, dar nu cred... Să nu se supere Stanciu, pardon, Danciu, eu zic că la Steaua primești mingi multe ca să fii acolo, să marchezi goluri. Dar nu poate să se compare Dinamo cu Steaua ca valoare, ca mingi aduse în fața porții. El vrea să dea goluri. Și plus de asta, nu are șanse la campionat, ca să poată să joace în Liga Campionilor.

La națională ajungi doar dacă joci la o echipă de valoare, la care să marchezi goluri. Dacă joci la o echipă mică, poți să fii cel mai bun, dacă nu primești mingi, degeaba. Dacă joci numai pe contraatac, ce poți să faci, ca atacant? De unde să dai goluri. Eu îl văd pe Marica băiat deștept, cred că o să alegă soluția cea mai bună. Dacă e la Dinamo, să aleagă Dinamo”, a spus Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net