Egalul salvator

Ultima actualizare:

    Steaua- Stuttgart
Steaua- Stuttgart

Steaua e pe primul loc în grupă şi, cu un punct diseară în faţa celor de la Stuttgart, e în 16-imile Ligii Europa. Românii pot merge mai departe şi dacă pierd, condiţia fiind ca cei de la Copenhaga să nu învingă pe Molde.

Partida cu nemţii va fi una specială. Va consemna un nou record de spectatori pe Arena Naţională, până acum cei mai mulţi spectatori fiind la meciul România - Olanda (53.329), dar cu două zile înaintea jocului mai existau bilete doar la zona VIP, în rest fiind vândute 53.000 de tichete. Fanii „militarilor" au luat cu asalt stadionul şi pentru că întâlnirea cu Stuttgart va fi ultima în acest an pe cea mai mare arenă, luându-se deja decizia ca restul jocurilor din Liga I să se dispute în Ghencea.

Miza jocului nu este foarte mare în condiţiile în care Steaua e ca şi calificată în primăvara europeană. Pentru a fi sigură de această performanţă, trebuie să obţină un punct în faţa fostei echipe al lui Marica, iar Copenhaga să nu câştige în faţa lui Molde.

Totuşi, şi nemţii au şanse de a accede în 16-imi dacă înving Steaua, iar Copenhaga şi Molde termină la egalitate. „Ne mai trebuie un punct pentru a ne califica, dar le vrem pe toate. E nomal să vrem mai mult, mai ales că stadionul va fi arhiplin", a declarat şi Reghecampf. Singurul impediment al meciului va fi gazonul, care nu se prezintă în condiţii optime de joc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net