În plin campionat mondial, UEFA organizează marţi tragerea la sorţi a meciurilor din primele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor, fază în care intră în competiţie CFR Cluj.


Trei tururi preliminare (2, 3 şi 4) trebuie să treacă proaspăta echipă a lui Edi Iordănescu pentru a se aşeza la toamnă alături de marile cluburi ale continentului. Pe ruta campioanelor, CFR Cluj nu va avea adversari imposibil de depăşit, însă are nevoie şi de ceva noroc. Ardelenii au primele emoţii marţi, la Nyon, CFR-ul urmând să-şi afle rivala din turul doi preliminar. Pentru că au lipsit mulţi ani din cupele europene, clujenii vor intra în urna a doua şi vor fi împerecheaţi cu unul dintre cei 10 capi de serie.

Privind tabloul posibilelor adversare, Ludogoreţ, Celtic, Legia Varşovia şi Dinamo Zagreb ar fi numele de evitat în vederea dublei manşe programate la finalul lunii iulie. Ca o noutate, dacă va fi eliminată din turul doi al Ligii Campionilor, CFR nu va părăsi de tot cupele europene şi va fi redirecţionată spre preliminariile Ligii Europa, pe o rută separată pentru echipele pierzătoare din Ligă.

Miercuri, UEFA organizează o nouă tragere la sorţi, de această dată pentru preliminariile Ligii Europa, cu Viitorul (turul 1) şi FCSB (turul 2) în urne.

 

Cu cine poate pica CFR Cluj

Ludogoreţ (Bulgaria)*

Celtic Glasgow (Scoţia)*

APOEL Nicosia (Cipru)*

Legia Varşovia (Polonia)*

FK Astana (Kazahstan)*

Garabag Agdam (Azerbaidjan)*

BATE Borisov (Belarus)

Dinamo Zagreb (Croaţia)

Şerif Tiraspol (Moldova)*

Malmö FF (Suedia)*

*Echipe care vor juca şi în primul tur preliminar.

Loading...