EXCLUSIV! Fratele lui Gabi Tamaş: «Nu mai are încredere în oameni!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Internaţionalul român Gabi Tamaş s-a „evaporat". După episodul de la Cluj, când a fost dat afară după doar şase zile, ca urmare a unei escapade nocturne, prietenii nu au mai dat de el. Click! a vorbit în exclusivitate cu familia fundaşului, iar răspunsurile date de apropiaţii lui Gabi au fost uluitoare.

„Nu mai ştie nimeni nimic de Tamaş din octombrie", ne-au mărturisit oameni din lumea fotbalului. Alţii au lansat o ipoteză-şoc: Tamaş ar urma un tratament la o clinică de dezalcoolizare. Click! a aflat ce se întâmplă de fapt cu fostul jucător al formaţiei CFR Cluj şi vă prezintă mărturii cutremurătoare ale membrilor familiei internaţionalului de 30 de ani.

„Lumea l-a catalogat drept beţiv, deşi puţini îl cunosc într-adevăr", ne-a mărturisit Robert Tamas, fratele mai mare al fotbalistului. Inspector la Poliţia din Poiana Braşov, cu doi ani mai în vârstă decât Gabi, Robert a povestit pentru Click! cum a trecut fratele său peste perioada deloc fastă.

simeon stalpnicul png

„Nu este uşor să vezi cum toţi te critică şi dau în tine, deşi poate nu au motiv întotdeauna. Gabi a preferat să se închidă în el... Să se izoleze, dacă se poate spune aşa, alături de familie şi prietenii foarte apropiaţi! Gabi nu mai are încredere în oameni, a fost dezamăgit de foarte mulţi", a explicat Robert.

Apoi, fratele internaţionalului român a continuat: „Este o perioadă în care nu a vrut să apară cu nimic. A stat alături de soţie, copil şi de familie. Acum este foarte atent cu viaţa lui, se pregăteşte zilnic, aleargă singur, merge la sală şi trage tare pentru că vrea să dovedească tuturor că nu e un fotbalist terminat".

Tamaş se pregăteşte să semneze cu o nouă echipă. „Patru-cinci ani va putea juca fără probleme la nivel înalt. Cei care îl cunosc bine ştiu că nu spun prostii şi că Gabi are o capacitate senzaţională de a reveni după momente mai proaste. Impresarul lui este în negocieri cu mai multe cluburi şi, cât de curând, se va decide asupra uneia dintre oferte", a mai precizat fratele fotbalistului.

A costat 10 milioane de euro în total

Gabriel Tamaş a fost un fundaş foarte căutat în perioada când se ocupa mai mult de fotbal şi a adus sume importante în conturile fostelor sale cluburi. Astfel, Dinamo l-a vândut la Galatasaray cu aproape două milioane de euro. Turcii l-au cedat lui Spartak Moscova pentru 3,5 milioane de euro. Ruşii l-au vândut lui Auxerre pe trei milioane de euro, iar Auxerre l-a împrumtat înapoi lui Dinamo pe 500.000 de euro. La revenire, a urmat încă un împrumut, pe un milion de euro, la WBA, iar englezii au mai achitat un milion pentru a-l achiziţiona definitiv.

N-a mai jucat de pe 7 mai

Gabriel Tamaş a fost legitimat ultima dată la CFR Cluj, dar n-a apucat să debuteze pentru ardeleni. Ultimul meci oficial al fundaşului datează de pe 7 mai, adică în urmă cu aproape şapte luni. A intrat atunci în minutul 10 al partidei Manchester City - West Bromwich Albion, 1-0, şi a jucat restul de 80 de minute. De atunci, Tamaş a frecat banca de rezerve a englezilor şi apoi s-a antrenat pe unde a nimerit.

Aici s-a refugiat Tamaş

Tamaş locuieşte la Braşov într-o casă cu etaj şi mansardă dintr-un cartier liniştit al oraşului. Amplasată într-o zonă numai de vile, această locuinţă este locul unde internaţionalul român şi-a găsit liniştea după declanşarea ultimului scandal, având alături doar familia.

Incidente produse de Gabi Tamaş

2004 Aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov, dar a scăpat2005 După ce Dinamo remizase acasă cu Jiul, a distrus discoteca "No Problem" din Braşov.2009 S-a îmbătat în cantonamentul lui Dinamo din Turcia şi, la trei dimineaţa, a cerut să i se facă masaj.2011 Obosit după o noapte albă la Poiana Braşov, nu s-a trezit la timp şi a ratat plecarea lotului în Brazilia.2013 Înaintea jocului amical din mai, cu Trinidad Tobago, la care fusese convocat, Tamaş a băut până dimineaţa şi a spart uşa unui bloc din Capitală pentru a intra să doarmă chiar în scară.2013 A vrut să-şi facă nevoile în bucătăria hotelului lui Mircea Sandu şi l-a lovit mişeleşte pe Pancu, rapidistul dorind să-l împiedice să se facă de ruşine în public.2013 Alături de Florin Costea s-a distrat într-un club din Cluj şi a fost îndepărtat de la echipă de către preşedintele Iuliu Mureşan.

Tamaş, trimis în SUA să scape de problemele cu băutura?

Beat criţă, Tamaș a încurcat WC-ul cu bucătăria

Gabi Tamaş: «Nu mai ţin la băutură»

Tamaş l-a umplut de sânge pe Pancu. Rapidistul povesteşte ce s-a întâmplat

Gabi Tamaş, dat afară de la CFR Cluj: «A venit, a băut şi a plecat»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net