În contextul în care, din cauza pandemiei de Sars-Cov-2, meciurile de fotbal se desfășoară fără spectatori și în România, fanii echipei Sepsi au avut o idee. Și anume să populeze tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe cu oameni de zăpadă până la meciul cu Astra Giurgiu, de mâine!


Într-o postare pe o reţea de socializare,în 20 ianuarie, suporterii grupării covăsnene au făcut un apel către localnicii să li se alăture: „În situația actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, putem demonstra că suntem alături de echipă. Haideți să umplem stadionul cu oameni de zăpadă. Suporterii echipei Sepsi OSK roagă pe toată lumea, ca în cursul zilelor de joi și vineri, oricine poate să se ducă la stadion și să construiască om de zăpadă, pe care să le așeze pe scaunele stadionului. Nu contează dacă omul de zăpadă este mare sau mic, slăbuț sau plin, numai să fie OM DE ZĂPADĂ. IMPORTANT, Omul de zăpadă trebuie să poartă o eșarfă sau panglică, orice în culorile roșu și alb. Aceste creații se poate  amplasa oriunde în tribune în afara sectorului principal. Hai la muncă! Noi o să fim acolo!”
Preşedintelui clubului, Diószegi László, a reacționat astăzi: "Sunteți fantastici! Aţi dovedit, încă o dată, că avem cei mai buni suporteri din lume! Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi! Mâine ne apucăm şi noi de treabă".
Programat în a 18-a etapă a Ligii 1, meciul Sepsi OSK - Astra Giurgiu se va disputa sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 12.30, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

 
 
Loading...