FCSB a marcat cât Craiova și CFR Cluj la un loc

Ultima actualizare:

    Florin TÎnase a marcat al șaptelea gol în actualul campionat pentru FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Florin TÎnase a marcat al șaptelea gol în actualul campionat pentru FCSBFOTO: Sportpictures.eu

FCSB a câștigat fără mari emoții partida disputată în deplasare cu Chindia. Elevii lui Toni Petrea s-au impus cu scorul de 2-0, ajungând la 24 de goluri marcate în nouă meciuri în Liga 1 și demonstrând că sunt, de departe, cea mai ofensivă echipă din prima divizie.

Golurile marcate de Iulian Cristea, în minutul 23 și de Tănase, în minutul 56, au menținut pe FCSB la trei puncte de liderul clasamentului, Universitatea Craiova, dar au și detașat-o la tot atâtea puncte de ocupanta locului trei, CFR Cluj. Dacă din punct de vedere al punctajului, bucureștenii sunt pe locul secund, din cel al atacului, ei sunt lideri detașați. Cu 24 de goluri marcate în cele 9 meciuri jucate până acum, ei au cu 10 mai multe decât următoarele clasate în această inedită ierarhie, Universitatea Craiova și FC Botoșani. Mai mult, dacă ne uităm pe cifrele celorlalte echipe, observăm că Dennis Man și coechipierii săi au marcat tot atâtea goluri câte și-au trecut în cont contracandidatele la titlu, Universitatea Craiova și CFR Cluj!

Autor al ultimului gol, căpitanul FCSB, Florin Tănase, spune că mai importante decât golurile sunt punctele. ”Suntem bucuroși că marcăm multe goluri. Acesta a fost întotdeauna spiritul Stelei, de a marca, de a juca spectaculos. Sper să o ținem tot așa până la sfârșit. Degeaba vom marca multe goluri dacă nu vom lua toate punctele. Important este titlul pentru noi”, a declarat Florin Tănase după meciul care a avut loc la Giurgiu, noua ”casă” a Chindiei în meciurile disputate în nocturnă.

FCSB a ajuns la patru victorii consecutive

La rândul său, antrenorul echipei, Toni Petrea, era foarte mulțumit, mai ales că a ajuns la patru victorii consecutive și la al treilea meci la rând fără gol primit. ”Jocul nostru a fost destul de bun, țin să-i felicit pe jucători pentru evoluție și pentru rezultat. Tot timpul discutăm despre aparițiile fundașilor în careu și tot timpul îi încurajez să se ducă cu încredere acolo. În prima repriză am întâmpinat câteva greutăți, așa am decis să-l introducem pe Sergiu Buș ca să punem mai multă presiune. Buș a intrat bine, a avut situații de a marca, a avut și puțin ghinion. Important este pentru jucătorii care intră de pe bancă să încerce să dea totul pe teren. Campionatul e destul de lung, e bine că suntem în față și ne dorim să ajungem pe primul loc”, a declarat Petrea la finalul partidei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net