Disputate marți seara, primele meciuri din manșa retur a Play-Off-ului ediției 2021/2022 a Ligii Campionilor s-au încheiat cu rezultate ce permit echipelor Young Boys Berna (Elveția), Malmo (Suedia) şi Benfica Lisabona (Portugalia) să promoveze în faza grupelor. În această seară (miercuri, 25 august) sunt programate celelalte trei partide.


Adversară a CFR-ului din Cluj, în turul precedent, Young Boys Berna a izbutit să repete succesul din tur și chiar cu același rezultat (3-2). În disputa de la Budapesta, cu Ferencvaros (Ungaria), golurile au fost reușite de Wingo (min. 18), Vecsei (min. 27), respectiv Zesiger (min. 4), Fassnacht (min. 56) și Mambimbi (min. 90+2). 
Cu Dorin Rotariu rezervă, Ludogoreţ  (Bulgaria) a câștigat cu 2-1 returul cu Malmo (Suedia), însă scandinavii merg mai departe grație victoriei cu 2-0 din tur. Golurile confruntării au fost marcate de Nedialkov (min. 10), Sotiriu (min. 60 - penalty), respectiv Birmancevic (min. 42). 
În sfârșit, la Eindhoven, PSV (Olanda) a terminat la egalitate (0-0) cu Benfica Lisabona (Portugalia). Victorioși în prima manșă (2-1), lusitanii au promovat în grupe.  
În această seară sunt programate meciurile:
FC Salzburg (Austria) - Brondby IF (Danemarca) - în tur  2-1
Şerif Tiraspol (Moldova) - Dinamo Zagreb (Croația) - în tur  3-0
AS Monaco (Franța) - Şahtior Doneţk (Ucraina) - în tur 0-1

 
 
Loading...