După ce un grup de fani ai Rapidului a stat în greva foamei timp de opt zile, acum a venit rândul fotbaliştilor să protesteze.


Ei nu s-au antrenat ieri, din cauza faptului că nu şi-au mai primit banii din luna aprilie. Jucătorii sunt nemulţumiţi de felul în care gestionează noii patroni situaţia la Rapid şi de aceea au decis să apeleze la această formă de protest.Tibi Bălan, Alexandru Păcurar, Alexandru Grigoraş, Emil Dică, Ciprian Tănasă, Adrian Pătulea, Ionuţ Tătaru, Daniel Martac, Raul Costin şi Daniel Lung au plecat deja de la echipă, iar Ciolacu, Alex Coman şi Grigorie şi-au depus memorii pentru a deveni jucători liberi. 

În plus, între veteranul Daniel Pancu şi unul dintre noii acţionari, Nicolae Cristescu, a apărut o stare de tensiune, după mai multe declaraţii ale fotbalistului, care prevesteşte falimentul clubului. Nicolae Cristescu a fost ieri la ProRapid pentru a detensiona atmosfera.

"Am avut o discuţie cu fotbaliştii, trebuie să renegociem toate contractele. La un salariu de 4.000 le-am spus că le dau 2.000, iar diferenţa pe care o pierd la fiecare lună, le-am promis că le dăm la promovare», a spus cel poreclit "Birlic". În Giuleşti sunt aşteptaţi şi alţi investitori. Celălalt acţionar al Rapidului, Adrian Zamfir, a promis că săptămâna viitoare "se vor întâmpla lucruri frumoase pentru echipă".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: