Fotbalistul lui Tottenham, Dele Alli, bătut și prădat în propria casă din Londra

Ultima actualizare:

    Dele Alli a fost al doilea jucător de la Tottenham căzut victimă a hoților în 2020Foto: Guliver/ GettyImages
Dele Alli a fost al doilea jucător de la Tottenham căzut victimă a hoților în 2020Foto: Guliver/ GettyImages

Scene de coșmar pentru internaționalul englez Dele Alli. Hoți mascați au intrat peste el în casă în noaptea de miercuri spre joi și l-au jefuit. Fotbalistul s-a ales cu un un pumn în față. Paguba este de peste 100.000 de euro.

Jucătorul lui Tottenham se afla acasă și juca biliard alături de iubita lui, Ruby Mae, și de fratele lui, Harry, care îi este și impresar. În cameră se mai aflau iubita lui Harry și un prieten. Era puțin trecut de miezul nopții de miercuri spre joi când cei cinci s-au trezit peste ei cu câțiva hoți mascați care i-au amenințat cu cuțitele. Mijlocașul și prietenul lui au încercat inițial să se lupte cu ei, dar după ce au primit câte un pumn în figură au înțeles că ar risca inutil. Totul s-a derulat foarte rapid, iar în urma jafului, s-au furat mai multe bijuterii și ceasuri, paguba fiind estimată la peste 100.000 de euro.

Dele Alli a fost bătut de hoții mascați

”Toți cinci au fost șocați de cele petrecute. Dele era încă treaz și juca biliard, când s-au trezit cu hoții în casă. El a fost lovit cu pumnul în față de unul dintre cei doi spărgători mascați. Prietenul lui a intervenit, dar a fost bătut și el. După ce au furat două ceasuri valoroase de la Dele, unul dintre hoți a urcat la etaj și a luat de acolo câteva bijuterii”, a povestit o sursă pentru The Sun.

Fotbalistul de 24 de ani, considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din campionatul Angliei, și-a liniștit fanii pe Twitter spre dimineață: ”Vă mulțumesc pentru toate mesajele. A fost o experiență oribilă, dar suntem toți bine acum. Apreciez suportul vostru”. Nici Dele, nici prietenul lui, nu au avut nevoie să fie transportați la spital.

Spărgătorii au acționat la pont

Conform polițiștilor, spărgătorii au acționat la pont, știind că acolo locuiește unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Premier League. Dele Ali câștigă 180.000 de euro pe săptămână de la Tottenham. Unul dintre motivele suplimentare pentru care hoții ar fi ales să îi spargă casa a fost și că locuința englezului este situată aproape de ieșirea de o autostradă, iar ei s-au putut face nevăzuți mai ușor, mai ales că traficul nu e deloc intens în această perioadă, din cauza măsurilor de izolare luate în Anglia.

Dele Alli, al doilea fotbalist de la Tottenham călcat de hoți în 2020

Dele Alli este al doilea jucător de la Tottehnam atacat în propria casă de hoți. Acum două luni, patru hoți mascați și înarmați cu cuțite și macete au intrat noaptea în locuința belgianului Jan Vertonghen. Acesta nu era acolo, pentru că juca un meci în Liga Campionilor în Germania, dar soția și copiii au trăit pe viu coșmarul. Din fericire, au scăpat teferi din această încercare teribilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net