FOTO Tatăl lui Bănel a ieşit iar la cerşit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tatăl lui Bănel Nicoliţă nu se poate dezvăţa de obiceiurile sale. Expulzat din Franţa, unde se apucase de cerşit, el a revenit pe străzi. De data aceasta la Bucureşti, în zona Dorobanţi.

Marin Nicoliţă ţine cu tot dinadinsul să-şi facă fiul, pe Bănel, de râs. După o scurtă aventură în Franţa, unde a spus că s-a dus să-şi caute de muncă, dar de fapt a fost prins de poliţişti cerşind pe stradă şi apoi expulzat, Marian Nicoliţă şi-a reluat îndeletnicirile. De data aceasta, cu CV-ul mai bogat după experienţa franceză, el a „campat" direct în zona de fiţe a Bucureştiului, pe Dorobanţi.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Marian Nicoliţă în colţ de stradă, alături de o adevărată „veterană" a zonei, care îi asculta, absorbită, sfaturile.

Marian Nicoliţă, tatăl internaţionalului român Bănel Nicoliţă (acum la Saint-Ettienne), şi-a stors de bani toată viaţa fiul. De fapt, conform spuselor fotbalistului, Nicoliţă senior a devenit brusc interesat de soarta fiului atunci când acesta a ajuns la Steaua.

Şi de atunci tot îi cere bani. De ceva vreme, aşa cum Click! a mai scris şi anul trecut, Marian Nicoliţă a ameninţat că dacă Bănel nu îi va da banii ceruţi, se va duce şi îl va face de râs în Franţa. A reuşit în parte, fiind exilat la timp de poliţişti.

Bănel a jucat 7 minute în 2013

Revenit în luna februarie în lotul lui Saint-Etienne după o accidentare care l-a ţinut pe bară timp de trei luni, Bănel Nicoliţă şi-a pierdut locul printre titularii formaţiei franceze. Astfel, în ultimele şase etape din Ligue 1, fostul stelist a fost de fiecare dată rezervă, singura sa prezenţă pe teren fiind consemnată în partida cu Evian de la 7 aprilie, atunci când a intrat în joc pe final, în minutul 83.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net