O fotografie postată de Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, i-a pus pe jar pe fanii portughezului. Este pe drum al cincilea copil?


Cea care îi este alături de mai mulți ani, a pozat cu mâna pe burtă, iar imaginea a publicat-o pe Instastory. Cum o astfel de imagine duce cu gândul la o sarcină, și cum acum două săptămâni ea a postat tot ceva legat de un viitor copil, toată lumea s-a grăbit să-l felicite pe portughez. Acesta are acum patru copii: Cristiano jr (10 ani), gemenii Eva și Mateo (3 ani) și Alana Martina (2 ani și jumătate). Dintre aceștia, primii trei provin din mame surogat, iar Alana e făcută cu Georgina (26 de ani), cea care acum ar putea fi însărcinată.

georgina_iubita_ronaldo.jpg

Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, a postat o fotografie care lasă de înțeles că este din nou gravidă
Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo, a postat o fotografie care lasă de înțeles că este din nou gravidă
FOTO: Instagram

Dacă va ajunge la al cincilea copil, Cristiano Ronaldo (35 de ani) se va apropia de visul declarat în urmă cu trei ani: acela de a avea 7 copii. El este un tată foarte bun, fiind înconjurat de cei mici de fiecare dată când se află acasă.

De asemenea, tot pe Instastory, Georgina a postat un imens inel pe care-l îl poartă, toată lumea considerându-l de logodnă. Asta chiar dacă atunci când au fost întrebați, cei doi au negat existența unei logodne.

 
 
Loading...