«Fratele» lui Mutu a oprit Brazilia

Ultima actualizare:

    Guillermo Ochoa este în prezent  liber de contract şi speră ca  după evoluţiile de la Cupa  Mondială să-şi găsească o echipă
Guillermo Ochoa este în prezent liber de contract şi speră ca după evoluţiile de la Cupa Mondială să-şi găsească o echipă

Brazilia – Mexic, 0-0, a fost a doua mare bombă a Mondialului după înfrângerea Uruguayului în faţa Costa Ricăi. Toată lumea se aştepta ca sud-americanii să zburde pentru a şterge impresia proastă lăsată cu Croaţia, dar nimeni n-a la luat în calcul un nume: Guillermo Ochoa.

Fotbalişti români n-avem la Mondialul din Brazilia, dar avem prieteni de fotbalişti români. Deşi pare tragi-comic, nu e nicio ironie, ci purul adevăr. Am ajuns să ne lădudăm cu meciurile bune făcute de foste cunoştinţe ale unor conaţionali. Acesta este cazul lui Guillermo Ochoa, portarul în vârstă de 28 de ani al Mexicului, care după meciul de marţi seara, jucat la Fortaleza, e erou naţional. Neymar şi compania au jucat bine, dar Ochoa a apărat incredibil toate cele şase şuturi trimise pe poarta sa şi a menţinut scorul alb: 0-0.

Portarul nord-americanilor a fost un sezon şi jumătate coleg la Ajaccio cu atacantul nostru, Adrian Mutu. Cei doi s-au şi împrietenit foarte repede, Ochoa mergând chiar şi în vacanţă în 2013 împreună. Acest lucru este demonstrat şi pe conturile de Facebook ale celor doi, unde apar postate forografii împreună la mare sau pur şi simplu în oraş. Mutu şi Ochoa au fost nedespărţiţi până când românul a ales să vină la Petrolul, iarna trecută.

Ochoa şi Adi Mutu au rămas  prieteni chiar dacă nu s-au mai  văzut de câteva luni
Ochoa şi Adi Mutu au rămas prieteni chiar dacă nu s-au mai văzut de câteva luni

Altfel, portarul mexican a avut o noapte albă după meciul bun făcut. Mii de fani au venit la hotelul unde era cazată echipa şi au cerut să-l vadă pe Ochoa. Acesta a ieşit la bustul gol şi a cântat împreună cu fanii, de la balcon, câteva zeci de minute.

În ceea ce priveşte meciul, acesta a fost unul pe contre, foarte disputat, şi le menţine pe ambele echipe cu patru puncte şi favorite pentru optimi. E de aşteptat ca Brazilia să câştige totuşi la scor meciul cu Camerun şi implicit grupa, în timp ce Croaţia nu este ieşită complet din cărţi.

Thalia l-a cerut în căsătorie

Cunoscuta cântăreaţă şi actriţă, Thalia, în vârstă de 42 de ani, a fost extaziată de paradele portarului şi a postat pe Instagram ceva şocant. Sub o fotografie în care sărută televizorul pe care apare figura lui Ochoa, este scris mesajul: „Ce meci. Mă voi căsători cu el. Forza Mexic!”. E greu de crezut că se va întâmpla însă acest lucru, pentru că Ochoa e într-o relaţie cu modelul Karla Mora, împreună cu care are o fetiţă.

Neymar a plâns la imn

Brazilienii n-au şocat în partida cu Mexic prin fotbalul practicat, dar au reuşit s-o facă înainte de fluierul de start. Vopsiţi blonzi, au ieşit de la vestiare în şir indian, ca fetele de la Căpâlna, şi şi-au rupt plămânii la cântarea imnului. Cel mai emoţionat dintre toţi a fost Neymar, care, gâtuit de emoţie, n-a putut să încheie ultima strofă a cântecului şi a dat drumul lacrimilor. Toate camerele au prins momentul, singurul în care acesta a ieşit în evidenţă marţi seara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net